Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetko jses jedina a nejlepsi gratuluji k viteustvi to jenom dokazuje jaka si jses proste nej a jen nej na tebe nikdo nema tvuj verny fanda tonda
  • Aneto, gratuluji Ti k úspěchům. Spíváš moc hezky.Jen nezapomenˇ že jsi dívka a i rokerka může vypadat jako děvče. *3* *3* *13*
  • Gratulace

Gratuluju ti za to jak jsi vyhrála tu cenu TýTý akorát je škoda že jsi nebyla přítomná *14* *1* *15* *14*
  • [Bety.43@seznam.cz]

[Bety.43@seznam.cz] právě v tom to vězí. Anetka je velmi plachá a citlivá dívenka a každý po ní chce něco jiného. Proto nikam raději nechodí , neboť nelze všem vyhovět,někoho potěší a jiné zároveň zarmoutí a anetka nechce nikoho zarmoutit či způsobit bolest,je příliš citlivá.
  • gratulace

Milá Anetko, gratulujeme k vítězství. *4* Škoda,že jsi nebyla přítomna.Víme, že jsi rokerka, ale to neznamená, že bys také neměla při slavnostních situacích vystupovat slavnostně oblečená. Jsi krásná dívka a je škoda, že vystupuješ vzhledem jako muž. Moc tě zdravíme z Plzně.
  • Aneta je jenom jedna

lidi si si to nemyslí na Anetu Horváth nemá.Aneta je jenom jedna, *13*
  • no fuj lepsi je Vlasta Horváth *1* *16* *5*
  • Anetko, jsi supr *14*
  • Nazdáááárek

Ahoj lidičky, tak jsem vás zas přišla pozdravit . Doufám, že mě neskolí žádnej bacil a vás samozřejmě taky ne!!!!! Mějte se pěkně a buďte zdravý!!! . já si ted dávám takovou pauzičku a střádám energošku, protože minulej rok byl fakt akční.:) Pro ty co chtějí ode mne dopis .ráda bych ,ale mě vážně chodí strašně moc dopisů, takže 100% neslibuju odpověď, ale udělam, co bude v mých silách. Chtěla bych ještě říct Seznam 22 ,že nejsem VIP , že chyby dělá každej a že chybama se člověk učí, i já jsem samozřejmě udělala spoustu chyb, kterejch lituju, ale život jde dál a vrátit čas nejde, ale vždycky je čas udělat správnou věc. Ahoj! díky moc za povzbuzení posledníma příspěvkama. Zdarec Vaše Anet
  • Nechci tady dělat nějakýho spisovatele, ale musím ještě něco napsat. Lidi maj různý názory. U Anety má hodně lidí názor, že ona skutečně umí. Důležitý taky je , že Anetu vysoce hodnotí odborníci na muziku. Docela přirozený ale je, že se Aneta některým lidem nelíbí. Její koncerty a hudební nosiče umí dát jasný důkaz, že je hodně kvalitní. V poslední době se s celebritama roztrhl pytel. Myslím, že Aneta ze sebe ani nechce dělat nějakou velkou celebritu. Aneta je fajn holka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit