Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jéééjee

To je jéjéééjejejej *1*
  • prosím

Napiš mi prosím na můj email miluju tvoje písničky a neustále posluochám tvoje cd z živých koncertů
  • prosba

Kolik jsi vydala cd *3* *8*
  • *4*
  • I love you

Anet *14* jsi *14* skvělá *14* zpěvačka *14* vždicky *14* jsi *14* byla *14* a *14* vždycky *14* budeš *14*
  • PROZBICKA od SRDICKA!

Ahoj Anet,spln mi moje nejvetsi prani a muj sen tim.ze mi napises na muj e-mail.Prosim potrebuju s tebou nutne mluvit.Ja vim zajemcu o tebe je moc ale reknu ti ze nikdo te neobdivuje tak,jako ja!PROSIM NAPIS Venunka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Prosba

ANETKO, PROSÍM NAPIŠ MI TVŮJ MAIL. NESTIHLA JSEM JAK SI BYLA NA CHATU.MOC TI FANDIM OD ZAČÁTKU SOUTĚŽE A PŘEDEM DÍK ZA MAIL.AJKA
  • vzkaz

Ať sem nelezou ti, co anetku zlatou nemají rádi, tohle je fanclub, tak zalezte do ďury a nepinižujte ji!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Vzkazík

Ahojky, většina lidí,které znám, mají Anetku za rychlokvašku, která neumí zpívat :-(( Ale já Anetku miluju, ten hlas je nádherný, každý den tě můžu poslouchat,mám plakáty. Anetko prosím,jestli thle vidíš,že mi napíšeš na e-mail. Já bych byla moc ráda,kdyby jsi to pro mě mohla udělat. Předem ti moc dííík. Ahojenky Ajka *1*
  • Všichni, kdo o Anetce pochybují a myslí si, že je špatná tak jí jenom a jenom ZÁVIDÍ!!!!!!! Anetka je totiž úúúúžasná zpěvačka a skvělá osobnost a nezpívá na playback jak ostatní krávy ze šoubysnysu!!!!!!!!!!!!! a kdo tomu nevěřííí, ať si trhne páteří!!!!!! *4* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit