Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ti pitoma katty sadim se zarliš protože mas mali kozi velkej frnak ti plesnivej kondome *9* *9* he is hungri and houmeles *9*
  • Langerová je dobrá, nehoní si tryko!!!
  • Hrůůůůůza

Vipadá jak Kelly Ozbournová a zpívá jak Madonna bez playbacku! *15* *15*
  • zůstaň taková, jaká jsi

Nevím, jestli tohle zprávu budeš někdy v životě číst, ale chtěla bych ti aspoň tímhle spůsobem říct, že si tě vážím nejem proto, že se mi líbí jak zpíváš a jak vystupuješ, ale hlavně proto jaký jsi člověk.Měj se hafo fajn!!!!
  • si děláte kozy dyt oloupaná hruštička je lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ten kdo Anetku ponižuje je uplně vymatlanej to vám je doufám jasný!!! *10*
  • Pochvala

Anetko, fandím ti od počátku soutěže a dnes jsem si poprvé pustila Tvoje DVD a doufám že budeš mýt další CD a DVD. *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9*
  • liz

liz maká na nový desce . bude super. slyšel jsem jednu píseň a bomba tvrdej rock. nemá čas je v nahr.studiu a má před maturitou. Dneska asi něco zaspívá na očku od 20hod. z nový CD čau
  • Ahojík nic nejsi špatná,ale ty krátký vlasy ti vůbec nesluší *15* dřív ses mi docela líbila a často sem tě poslouchala,ale ted tě nemůžu slyšet ani v rádiu,protože už mi z tebe hrabe a připadá mi každá písnička stejná a nudná nemáš vůbec šmrnc a nikde se neukazuješ *13* jinak nic pa. *8*
  • Fandil jsem ti Anet nestih sem jak si byla na cetu napis mi tvuj email prosím,prosím. *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit