Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • olivová ratolest pro mandarii

Mandarinko asi by bylo nejlepší se spolu usmířit. Mám ten pocit že o nic nejde *9*
  • mandarinko kráva seš ty jinak by si nepsala tak splašenej příspěvek. bů
  • krásná a pravdivá slova převzato z médií

Když zpívá, všechno ustrne. Babička odloží utěrku a vodu na nádobí nechává zaschnout. Já otočím VOLUME doprava a nasadím sluchátka, aby ten okamžik byl celý naplněn jen tím zvučným, uklidňujícím hlasem - tak pokorným a dobrosrdečným, až se chce plakat. O kom je řeč? O Anetě Langerové, naší první (a dost možná jediné opravdové) české SuperStar. V jejím případě se hlas lidu shoduje s názorem kritiků i hudebních tvůrců. Čím to asi je? Aneta nám totiž svou hudbou dává kus sebe sama a tenhle pocit nelze ničím nahradit ani ho uměle vytvořit. Inu, když je někdo upřímný, nemusí upřímnost předstírat. A pokud k tomu dostane do vínku něco takového, jako je Anetin hlas, má již téměř vystaráno. Všichni si jistě vzpomeneme, jak tenkrát v SuperStar vypadala - ustrašená, nenápadná, sedmnáctiletá dívenka. Neobyčejně skromná. Na otázku, proč se přihlásila do SuperStar odpovídala: To musíte posoudit vy. A tak jsme soudili - my i porotci. Aneta působila nenápadně vždy pouze do chvíle, než vystoupila na jeviště. Pak vše utichlo - když začala zpívat, po těle nám často přeběhla husí kůže. Zem pod jejíma nohama se otřásala a ona tam zcela nepohnutě a snad nevědoma si vlastní výjimečnosti stála a zpívala. Obvykle písně od Alanis Morissette, kterou považuje za svůj hudební i lidský vzor a s níž se díky svému triumfu v SuperStar tváří v tvář setkala. Ráda bych znala odpověď na otázku, co je v jejím hlase a celkovém projevu tak neuvěřitelného a poutavého. Ne, není to hlasové mistrovství Martiny Balogové, kterým si ale Martina vlastně tak trochu škodí, neboť ji natolik zaměstnává a zavazuje, že už jiným prvkům v hudbě nepřenechává místo. U Anety zde funguje ale něco docela jiného - zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. A v neposlední řadě také fakt, že Anetě to vše jsem schopná uvěřit. Vyhrála z mnoha možných důvodů. Ten, který tu vidím já jako nejdůležitější, je právě ona opravdovost. Několik let nám bývalý ředitel televize Nova, pan doktor Železný svými koláči dokazoval, že zná vkus českého národa. Toho hloupého, tupého živočicha bez vkusu s potřebou pouze notné dávky pokleslé zábavy. A co se nestalo? Volbou Anety první českou SuperStar národ promluvil. Nezvolil onu pro show business se údajně dokonale hodící Šárku, dal přednost Anetě. Dívce, která tu před námi zcela bez příkras stála, u zpěvu se téměř nepohybovala a neměla žádné ambice podílet se na již zmíněných estrádách. A národ neprohloupil. Nebyla to špatná volba. Aneta nezradila, nezpronevěřila se sama sobě a svým
  • nej

J J J S S S I I I N N N E E E J J J *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *3* *9* *9* *13* *4* *15* *8* *8* NEPSI SPEVACKU NEZNAM *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • Básničky

Čauvec.Chtěla bych se tě zeptat, jestli není nějaký jiný způsob, jak ti napsat? Baví mně skládat básničky a moc by mě potěšilo, kdyby se na ně podíval někdo zkušený jako ty *4* . Předem děkuji za tvoji odpověď, budu za ni moc vděčná. Ahoj Hanka.
  • Anet je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!
  • :-))

Fakt super hlas *14*
  • moc by si ji uškodil.

Radku Aneta má jistě dobré srdce a vůbec není namyšlená,ale přece jenom popřípadě ona není eskort miss.A hlavně bulvár by ji roznesl po všech čertech a moc by si ji uškodil.
  • BLAHOPREJU SLAVICE

Ahoj Aneto!! Jsem tvuj soused kousek od říčan, jsem z dolnich měcholup. nechces se někdy zastavyt na kafe v restauraci ,rad bych tě poznal osobně ale záleží na tobě jak budeš myt čas. byl bych rad kdyby si se někdy ukazala kdyžtak napiš . zatim ahoj a at ti to pořad tak jako do sud. radek *3*
  • Už je to tady

dle médií dosud neznámému absolutnímu vítězi Desky roku 2005 stačilo prodat přibližně 50 tisíc nosičů. to by přátelé znamenalo ,že když se celkově za oba roky prodalo na 120 000 desek V loni Aneta vyhrála desku roku 2004 za 67 530 prodaných nosičů, pak 120 000- 67 500 a rozdíl je 52 500 prodaných desek A je to tady ANETKO JSEM šťasten a DOVOL ABYCH TI POBLAHOPŘÁL JAKO PRVNÍ K DOBITÍ TÉMĚŘ OSMITISÍCOVKY ---TROFEJE pro absolutního vítěze, tedy pro interpreta, který v loňském roce prodal nejvíc nosičů Fenomenální triumf jediná deska spousta andělů 2 roky nejžádanější .To historie nepamatuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit