Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POMOC

AHOJKY LIDIČKY,POTŘEBOVALA BYCH OD VÁS POMOC.MOHLI BY JSTE MI NAPSAT VŠECHNY ZPĚVÁKY CO ZPÍVAJ RnB.MOC BZCH BYLA RÁDA DĚKUJU PŘÍŠTĚ ZASE POMŮŽU JÁ VÁM DÍKY *7* *3*
  • POCHVALA

Aneta je proste super a tak to vzdicky zustane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teda ja myslím *14* *3* *5* !!!!!!!!!!!!!!ahojky ANETO TAVA KAMA RADKA MICHALA ZAVRELOVA *14*
  • anetka

aneto,fakt umíš dost zpívat mi tě dokonce zpíváme i na hudebce.nedělej si ztich pomluv nic
  • Hudební ceny očko 2005

Kdo chce hlasovat pro ANETU LANGEROVOU v Hudební ceny očko 2005 prostřednictvím SMS.Pro Vás jsou tyto informace. fotogalerie - videoukázka - další články na iDNES Aneta Langerová zažila fenomenální rok, prodala desetitisíce desek a kromě fanoušků dokázala o kvalitách přesvědčit i kritiku. Vytrvalé koncertování proměnilo celou řadu jejích skladeb z debutu Spousta Andělů k nepoznání, o čemž nasvědčuje koncertní album a DVD. Hlasovací SMS kód: HC B5 na číslo 9001107
  • Aneta na dobré cestě

Aneta na dobré cestě-Marie Malechová kritika Aneta Langerová se na naší scéně již slušně zabydlela. Za rok a půl toho zvládla mnohem víc, než mnohý interpret zvládne za celou kariéru. Stihla převálcovat všemožné ankety, odehrát kvantum koncertů a vydat debutové album, živák a DVD. Nejdříve jsem, stejně jako většina hudební veřejnosti, vydání živáku a DVD hned po první desce moc nechápala. Říkala jsem si, že jde o obvyklou snahu firmy trhnout na úspěšném interpretovi co největší zisky. Ve chvíli, kdy se mi doma sešly všechny tři nosiče, mi konečně došlo, že to, co tvrdí Aneta v obalu DVD, je pravda. Ta placička je skutečně výsledek určitého posunu za uplynulý rok a, světe, div se, ten posun není zanedbatelný. Aneta a její kapela se podívali nic moc písním z debutu na zoubek a vytvořili z nich něco, co se dá poslouchat. Nebudu rozmazávat kvalitu repertoáru, o té už bylo řečeno víc než dost, jen musím konstatovat, že nové aranže písní nejsou vůbec špatné a Anetě i kapele sluší.
  • Podpořte Anetu

cena jedné SMS je pouhých 6 kč Hlasovat můžete těmito způsoby: Hlasování esemeskou z mobilního telefonu: Do SMS napište přesně tento text: HIT W a za něj (po mezeře) pořadové číslo jedné písničky. SMS pak odešlete na číslo 900 06 06. Z jednoho mobilních telefonůu můžete poslat nejvýše 5 SMS . Pokud máte stejný názor jako já , potom neváhejte a volte naše zlatíčko Anetku. písničky křídla motýlí a živá voda , si zaslouží co nejvyšší ocenění za loňský rok ,jako skladba roku, tak neváhejte . pořadové číslo křídla motýlí je 8 živá voda je číslo 28 tedy SMS bude ve tvaru HIT W 8 HIT W 28 a odeslat na číslo 900 06 06
  • Aneta je fajn

Ano Aneta pro mě je rozhodně superstar. i když ze začátku jsem držela hodně palce šárce ale nakonec jsem chtěla aby Aneta byla ta první. A proč protože ačkoli neumí dobře kroutit zadkem ,tak umí nádherně zpívat a zůstala sama sebou a nehrála si na něco jinýho než je. Je prostě moc fajn.
  • manaazeri

tady se hadatate jesli Anetka Samer nebo Sarka je nejlepsi a dedeck zlaty Kaja a jeho manaazeri se smnejou. aasi tim hadani budete muesaet posluchat vondrackovou a Kaju dosmrti. ja teda raci Zankovou
  • Žádný párty

Žádný párty alkohol a sparty Že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek - a já měla jsem vztek! Táta měl v předsíni brokovnici že šamstry vodstřelí a s každým kdo šel kolem nás viděl mě hned v posteli. Kluci z party chtěli líbat na rty i já o to stála jen se táty bála. Táta ve dveřích zkazil mi každej hřích. Vyrazil z domu jak Zorro Mstitel a běda milenci S jedním to táta přes pole vzal doběhli až k Slivenci. Žádný párty alkohol a sparty že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek' - a já měla jsem vztek! Až jednou můj syn si přivede k nám Sněhurku toužící Já v předsíni bazooku mám ustřelím ji palici! Žádný párty alkohol a sparty vím jak to chodí co se hodí... Jak by táta řek' - a ať má klidně vztek!
  • Lucie Bílá je cigánka

Co šílíš ty vogo ,cigánka je Lucie Bílá (roz.pod pravým cigánským jménem, Hana Zaňáková, nyní Hana Penková) S Anetou jsi vedle .Vždyť tydle šprochy vyrábí Anety málo vtipná konkurence. Mimochodem cigánka Bílá se tak vehementně cpala do ODS politiky že zapoměla zpívat nové písničky a za celou předlouhou kariéru, vydala pouhé 3 CD. Srovnejte si to s Anetou vy co řikáte že aneta vydala pouze jedno CD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit