-
Aneta
Líbí se mz jak spíváš,ale tvrdí,že jsi Romka,zajímalo by mně jestli je to pravda,ale i tak se my tvoje písničky líbí. -
krava
pičo -
hlasujte pro anetu
to /A/ je asi kod radiožurnálu.zpětná SMS mi taky nepřišla bude to OK -
Anetky
SMS jsem napsal podle stránek Radiožurnálu a tam bylo uvedeno HIT A 8 a taky HIT A 28. Potvrzený zpětnejma SMS to nebylo. V tom je výborný třeba Téčko, kde člověk zpětný SMS dostane. Ahoj! -
PODPOŘTE ANETKU
dnes jsem poslal ze všech mobilních telefonů které mám k dispozici celkem 60 sms ,maximum co pravidla umožňují a podpořil jsem samozřejmě tu svoji favoritku cena jedné SMS je pouhých 6 kč Hlasovat můžete těmito způsoby: l Hlasování esemeskou z mobilního telefonu: Do SMS napište přesně tento text: HIT W a za něj (po mezeře) pořadové číslo jedné písničky podle našeho seznamu. SMS pak odešlete na číslo 900 06 06. Z jednoho mobilních telefonůu můžete poslat nejvýše 5 SMS Pokud máte stejný názor jako já , potom neváhejte a volte naše zlatíčko Anetku. písničky křídla motýlí a živá voda , si zaslouží co nejvyšší ocenění za loňský rok ,jako skladba roku, tak neváhejte . pořadové číslo křídla motýlí je 8 živá voda je číslo 28 tedy SMS bude ve tvaru HIT W 8 HIT W 28 a odeslat chcete li se dozvědět více pak na adrese: http://www.aneta-langerova.com/ -
anetka
ahoj ty si moc moc moc moc dobra fandim ti -
pro lo@
nejsi náhodou lucie bílá,vaňková či někdo z okolí pokořených celebrit?součást každýho názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každýho, kdo je něčím převyšuje, protože se svou tupostí nebo neschopností nemá na to stát se něčím víc.... -
jo a ještě jsem zapoměla říct toho slavíka sis nezasloužila!!!!!!!!!!
-
pro anetku langerovou
seš dost ubohá! myslíš si snad že když se neukazuješ v televizi, v časopisech seš něco víc_ ne tak tofakt nejsi! Myslíš si snad že se všichni poserou a že po tobě budou škemrat rozhovory? Za rok po tobě neštěkne ani pes! seš ubohá namyšlená kráva! papa posílám ti pusu myslim to tak aby sis políbila prdel!!!!!!!!!!!! -
: )
Anetko si super, sem ráda že doma máš slavíkaaa....