-
Anetko
moc ti fandím a to,že jsi dobrá je znát na reakci našich některých "hvězd".Kašly na ně a zůstaň svá a skromná.Moc ti to sluší.Naštvala mě L.Bílá,myslela jsem si,že bude patřit mezi fanoušky nových talentů.Už zapoměla,jak začínala.Vyvaruj se v životě manýrů hvězd.Přeji hodně štěstí,zdravé hlasivky a hodně dobrých lidí kolem sebe. -
RGH2
-
na živo
tady vůbec nejde o živě , neživě ale o to aby všemocná média nechali prostor pro umělce. každá globalizace je proti lidskému tvoru vemte si umělý zpěv, umělá hudba, umělé hlasatelky atd. umění má vyvěrat z podstaty člověka a jeho nitra, pleybekem to začíná a nepotřebností člověka končí. Aneta je na správné straně. -
ses super
aneto ses super -
Aneto!
Zajdem spolu do kina? Máš čas? Honza :) -
slavík
Vendo neznáš mapu,tak to nehodnotˇ,. když na to nekoukáš a ani tomu nerozumíš ,jak sám píšeš. Tady na těchto stránkách je to záležitost kultovní. Aneta ve finále superstár dostala téměř 2,5 milionů hlasů. od konkrétních osob je to samozřejmě menší číslo . Někteří jako já posílaly hlasů více...Ty jsou víceméně k dispozici dodnes .Odhaduji tak 100 000 skalních , tak 1 až 2 miliony těch spících fandů .Těm ostatním alespoň nevadí ..... Byl to prachobyčejnej šťulec na anetu , zařídily aby to jenom Anetě moc neznělo to jednak a taky tam chybělo to důležité souznění diváků jako má od lidí na koncertech, kteří jsou naladěni na stejné vlně.Taková zpětná vazba kterou Aneta potřebuje..V podrázkách je nova nedostižná to je známá věc. Už si někdy vůbec slyšel zpívat třeba Gotta jen tak na živo? Já jo nevyznělo to a byl to úplně obyčejnej karel od táboráku hlasem a intonací . ANETA UDĚLÁ NEJLÍP KDYŽ NA ŽIVO ZPÍVAT ve slavíku nebude nebo ještě lépe zaspívá v doprovodu celé své kapely. Proti playbeku to jednoduše není ferplej . -
Aneta je nejlepší originál
Hele chceš s padělkama kšeftovat ? My co máme Anetu Langerovou rádi a je nás opravdu hodně ji neokrádáme a Anetiny desky zásadně kupujeme v originálním balení, mám pocit že tu je a zpívá naživo, což z přepalovaný bych ten pocit neměl . I kdybych měl poslední peníze ,tak její desku koupím orig. Je to přece její živobytí.Platí z toho kapelu i provozní náklady,odvody státu a svoji další tvorbu . -
CO TY PÍČO CO SI O SOBĚ MYSLÍŠ?Krákoráš jak vrána na střeše.....chcala bys jak koroptev..
-
Langerová////Horváth
Konečně mladá kvalitní osobnost , řekl bych že den bez jejího hlasu není pro mne ,tím správným dnem . "Připomínky" malé hrstky odpůrců Anet. jsou určitě přínosem , ale většina lidí ji prostě bere, troufám si napsat zbožňuje . Jak řekl ondřej soukub Aneta zpívá jako by se nic nedělo a ono se děje - Aneta nastupuje na pomyslný pěvecký Olymp jako by se nic nedělo a ono se přitom děje . 2 superstár Horváth mi byl sympatický, posílal jsem mu hlasy nyní z rozpaky sleduji jeho namlouvání s tv novou jako by nevěděl že tam jde jen o konkurenční boj ,kde bohatší vyhrává a kdo prachů nemá tolik tak ho hoši z novy po použití spláchnou do h----u.......zdá se mi taky že Horváthovy chybí ten správnej rajcovní drajf v muzice. cd to jen dotvrzuje,není o něj zájem. Takže prosím braňme Anetu - jen zdravá konkurence a to Aneta je, je opravdu nutná z důvodu zkvalitnění naší hudební scény. A hlavně si oblíbení pěvci budou svoji pozici muset obhájit svojí uměleckou kvalitou a nikoliv skandály ,známostmi, kupčením a pleybekem. -
boží mocnosti
Anetku Ve 14 letech navždy opustila maminka , kterou nesmírně milovala. bůh tomu chtěl ,aby její čistý život a podobenství , pokračovalo dál v Anetě. Otec ačkoliv je to neobyčejně skvělý člověk tak jako všichni langerovci, měl v té době své životní problémy . S boží pomocí ,anety osobnost a talent z této tragédie posílila ke cti své maminky . Statečnost a pokora této mladičké dívky z Říčan je naprosto jedinečná .