Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám pro Anetu novou šťávu, jen se mi ozvat. Zdraví Marz
  • Michalo Zavřelová

to ale musíš jít na adresu : aneta langerová forum tam aneta chodí přispívat na živo http://www.aneta-langerova.net/read.php?id=881&vie w=all nebo na http://www.langerovaaneta.cz/
  • pozdrav

Ahojky Aneto pekne spivas!!!!!!!!!ja jsem Michala Zavrelová.ja tebou uplne žiju to mi říká mamka kdyz jedim u televize koukam se na tvoje dvd a pritom spivam tvoje pisnicky.ja ti zase nekdy napisu mam te moc rada!!!!!!!!!!!!!ahojky tva Michala Zavrelova
  • Aneta

Aneta je inteligentní, krásná a citlivá bytost, jakých je kolem nás tak málo, že by měly být vyhlášeny ohroženým druhem a jako takové by měly být chráněny zákonem proti lidské blbosti. Pánové, jestli je pro vás ideální ženou kozatá krasavice, tak tu naleznete na jiných stránkách...
  • aaaaahoj

jsi super
  • Aneta je fakt nejlepsiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
  • Aneta

Aneto jses skvela poprve je na svete poradna zpevacka jses proste nejlepsi osobnost. Pro me jses velmi dobre a doufam ze ti to dlouho vydrzi protoze neni rano co nevstavam stebou pravidelne co vstanu okamzite si te pooustim a cele cedecko. Anetko hlavne bez svoji cestou tak jak jdes. A fandim ti at ti. Anetko jses SUPER:
  • jhfgf

hele všichni volejte a pište na tohle číslo 608913256-je to kráva a naštve jí to.děkuju
  • nirvana
  • ANETA

MOC JSEM JI FANDILA V SUPERSTÁR. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit