Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro didku

Taky bych uměl nějakou osobnost poplivat! To je vlastně lehký!!! :-))))))))))
  • pro didku

Napsala si názor. Nemusíš být na Anetu sprostá! To ti tady nikdo baštit nebude!!! :-))))))))))
  • pro anetku

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeee eeetttttttttaaaaaaaaaaaa je nej nej lepší
  • Tak za prvý Aneta není kráva a za druhý proč sem lezeš když Anetu nesnášíš?
  • pavel

víš tys asi ještě nepochopil ž ejá se nerozčiluju ale já se vám a tý krávě směju....a to dost nahlas!!!
  • pro didnku

Nerozčiluj se tolik! Škodí to pleti!! Aneta je úžasná!!! :-))))))))))
  • karel:umělkyně jo???????:D ty vole ty ses posral ne?????a snad dovolíš v mejch 16 letech se nemusim chovat jako nějaká babka a mluvit podle toho co mě nařídí nějakej debilek co zbožnuje langerovou!!!!!!!jednou se vyhoupla v superstar a hned je umělkyně?je jí já neim 18 nebo kolik a umělkyně?to se dá říct vo piccasoj a ne vo týhle držce!!!!!! a ty Pavle mě laskavě nevokřikuj !!!!!!kdyby langerová nebyla komerčí tak by nešla do superstar!!!!!!:D :D ste všichni strašně povrchně naivně směšný!!!:D:D:D:D:D
  • Aneta je Zlatá Slavice!!! :-))))))))))
  • Aneta je vzácná žena!!!!!!!!!! :-))))))))))
  • Pro didnku

Ty se taky vyjadřuješ! Trochu slušnosti by to chtělo. A to chceš hodnotit Anetu! Určitě Aneta není žádná popina. To teda ne! A taky je to hezká žena. Hlavně patří mezi výborné umělkyně!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit