-
Pro didku
A kam sto teda dotáhla ty? Máš sice pravdu, že Aneta má spousty fanoušků i lidí co ji nesnášej, ale nemusíš ji mazývat krávou a podobnýma slovama. -
Pro funy
Diskutovat můžeš. Tu krávu ubohou si můžeš odpustit. To je pak nadávání. -
Pro didku
Nějak se opakuješ. -
pro funy
Tu krávu si nech. Takto nediskutuj!!! :-)))))))))) -
pro didku
Už jenom provokuješ!!! :-)))))))))) -
didka
naprosto přesně s tebou souhlaim.......vystihlas tu sizuaci přesně!!!!!a je to tady od toho aby se o ní diskutovalo...jak v dobrym..tak v špatny...ale vo ní se nedá jinak než ve špatnym........kráva ubohá!!! -
pro všechny
tak si kritizujte koho nemáte rádi.....vod toho to tady je!nebo si myslíte že je to jenom na vychvalování???všichni ste děsněě zmedializovaný!!je to chudinka!!neumí nic jinýho než jenom ,,já sem sváááááá'' ,,já sem rockováááá akdyž někdo řekne ž ene tak mu ukážu'' ,,sem přiriozená'' nechápu jak jí někdo kuli těmhle kecům můž emít rád....vždycky ,,mám rád anetu protože je svá'' jak naivní....a ty to prase jej hezčí..všichni ze superstar sou ubohý...nic nedokázali....sami by se nikdy nedostali tamm kde sou.......fuj!!!! -
Pro didku
Jo a vono se lehko kritizuje. To umí každej. -
Pro didku
Aneta dosáhla něčeho konkrétního. Její úspěchy se nemusí nijak okecávat. Prodala konkrétní množství výborného CD. To se těžko dá nevidět! -
Pro didku
Nepředváděj se tady. Ty sama ze sebe děláš směšnou. A nemusíš být sprostá. Anetu a její fanoušky nenapadej!