-
pro marinu
Nejsem žádný pabel. K Šárce mám dobrý vztah. Na Anetu máš svůj názor. Ty souhlasíš se sprostým napadáním Anety ze strany didky??? To snad ne!!! -
pro Janu
Lidi mají různý názory na Šárku a lidi mají taky různý názory na Anetu. Jasná většina lidí si myslí, že je Aneta v současný době na prvním místě v kategorii zpěvaček u nás.:-))) -
didko ses trapna.pak ze ji nezavidis jo???tak proc ji tak nadavas???tys asi moc krasy nepobrala vid??co ti aneta udelala???navic ma dobrou povahu a je skoro jedina ze SS kdo zustal stat na zemi a nestoupla mu slava do hlavy.navic uz se opakujes,pises porad to samy
-
didka jana pabel
mylsim si didko že máš pravdu!!!a ještě něco!!!sem v šárčinym fanklubu a kolikrát už sme s ní měli párkrát sraz!!!!je to úplně super hoplka že před kamerama vypadá možná trochu namyšleně?????ne není!to mi věřte.........nechci langerku nějak polouvat páč na to mám svý lidi...nééé!al edělá to tady hodně lidí takk sem jenom chtěla napsat něco jinýho! jo a ps:ze srdce jí nemám ráda!! -
takže pro vás...
jenom bych chtěla říct že langerový nezávidim páč není co........prasečí rypák?a to její brum brum křídla motýlí?a ty její keci ,,sem svááá a když někdo řekne že ne tal mu uklážu'' -
pro Pavla
No jo,já taky nemám ráda spoustu lidí ale určitě bych nikdy nikomu takhle nenadávala.Někteří(třeba Š. Vaňková)sice dobře zpívaj ale maj děsnou povahu -
pro Janu
Máš pravdu! Ty nadávky jsou ubohý!! Aneta prokazatelně něčeho dosáhla!!!!! :-))) -
pro didku
Tebe jsem pochopil! To se neboj!!! :-))) -
mandrííí
Proč si to myslíš?Jenom říkám svůj názor.Některý lidi jsou závistiví. -
jana
:D :D ty seš naivka