-
Pro Já
Máš pravdu! Obě jsou pěkně závistivý. O jejich inteligenci si žádný iluze nedělám. Hodně to kontrastuje s vysokou inteligencí Anety. A něžný taky zrovna nejsou. Spíš umí být pěkně sprostý. Velikost Anety ale nesníží. Aneta by byla i bez zpívání hodně zajímavou ženou. Měj se hezky! Ahoj! :-))) -
diskuse
Obě Langerky jsou dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pavel a Karel
No,jenom píšu svůj názor-myslím že stejnej nebo podobnej má hodně lidí...=).A nějaký dvě namyšlený...holky to nezměněj.Prostě si myslím že záviděj a dělá jim dobře když se můžou s někým hádat.Navíc jestli někdo má trapný přezdívky nebo co to psaly tak to jsou právě oni dvě.Prostě-pomlouvat může jenom ten kdo závidí nebo má inteligenci pod úrovní houpacího koně.Je to hnus,takový nadávky a pomluvy,zvlášť když by to nahlas nikdy neřekly-nikomu.Taky se mějte=)).Ahoj!=)) -
pro marinu
Jsi znuděná! Tak musíš vynadat nějaký osobnosti.Zřejmě ti to dělá dobře!!! -
pro marinu
Co z toho nadávání máš? -
Pro Já
Píšeš to pravdivě. Namyšlený budou. Vypadá to tak. Nejenom já si myslím, že Aneta mezi krásné ženy patří. Měj se hezky! Děkuju ti za příspěvek! :-) -
pro marinu
Sprostá umíš být. To ti docela jde. A toho trotla si nech. Žádnými kluby se neoháněj. To ti nebaštím. Chováš se docela trapně. Aneta je krásná žena. Kdyby nebyla krásná, tak SuperStar u nás nevyhrála. Nebylo to jenom o zpěvu. Aneta je velmi atraktivní žena. Ty jí jenom závidíš!! -
pro didku
Ty fakt těžko chápeš! -
pro Já
Máš pravdu! Je to trapný! Ty dvě by jí to do očí neřekly! To je jasný. Díky!! :-))) -
pro marinu
Nepiš o nějaký úrovni! Právě ty jsi nějaká vychýlená! Kdo je zrovna u tebe trotl? Aneta je krásná žena!!! Asi jí závidíš!