Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • didka

No,tak to bych moc neříkala protože je to naprostej blábol.Ona náhodou vystupovala pro dětský domovy a byla na pomozte dětem-zadarmo.a říká si opravdu o 150 000 jenomže maximálně a né minimálně jak ty říkáš.Třeba Sámer si říká o skoro 200 000.Jo,a ti dva co píšou přede mnou tak maj pravdu že musí z něčeho žít.Jo,k tý skromnosti:Kdyby nebyla skromná tak by se chovala úplně jinak-proč myslíš že mimo jiné odmítá hrát v reklamách?Právě že ona je skromná až moc a proto o ní skoro není slyšet a je to škoda-mě připadá že má někdy až moc nízký sebevědomí.Mimochodem,co si vlastně představuješ pod pojmem "namyšlenost"??
  • pro didku

V novinách bylo uvedeno 80 000 - 150 000 za vystoupení. V tom případě teda maximálně. Bylo taky podotknuto, že to nemá jenom pro sebe. Má třeba taky kapelu. Některý ze SuperStar to mají pro sebe. Fakt je, že výborné umělkyni se musí zaplatit. Tak nebreč!!
  • neznáš mapu

didko nebo co si- asi ti ušlo že zaměstnává dost lidí a na všechny musí vydělat, dále pojistné zdravotní ,socialní,daně, zasály,dopravu aj,a to za všechny. oproti zpěvačkám jako například zmińovaná lawrin, či šárka vaňková a jiní kteří jedou sami na sebe......dále vytváří vlastní cd a dvd a to taky stojí nemalé peníze...bydlí v zapůjčené garsonce a jezdí v zapůjčeném voze,práce ji zabere veškerý čas.......nemáš co závidět
  • tak jenom vo tý skromnosti...langoška si za vystoupko řiká MINIMÁLNĚ 150 000 a třeba taková avril nebo good charlote hrajou hodně často zadarmo....to by langerová nikdy neudělala....to ne a to mái nevyvrátíze!!prej skromnost!!!!hahahahahahah
  • anetka je boží oko

aneta je nejlepší je sváa na nic si nehraje...jako např umělkyně věra pat s obšlehlym cd , nebo herec JPZ....aneta je skromná i přesto že získala za jediný rok víc hudebních ocenění než např. petr janda který ji ze závjsti očerňoval.... či co jiný nezískali za celý dlouhý život....žádnej zapšklej dědek nebude na anetku šahat jinak na něj pošlu věru patt i s právníkem,nebo bosse podsvětí a zároven šéfa kriminálky JÁ PETRA ZVĚŘINU.....
  • Carin

No jasně,co se taky na tyhle blbý kecy dá říct jinýho,že jo:-)))
  • pro Míšu

Naprosto s tebou souhlasim. Když Anetu nesnášej, tak ať ji neposlouchaj, ale ani nenazývaj krávou a podobně.
  • Pro Hatláka Patláka

Máš recht!!!
  • Aneta tady má některý fotky přímo skvělý. To není jenom můj názor. Aneta se skvěle hodí pro uměleckou fotografii!
  • Pavel a Karel

Máte samozřejmě pravdu a já souhlasím s každým slovem.Už mě nenapadá co k tomu ještě říct,tak se taky mějte fajn.Ahoj!=)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit