-
Pro Míšu
Aneta a Šárka jsou ženy velkého kouzla. Takové kouzlo u nás nemají davy umělkyň. SuperStar nebyla jenom o zpěvu. Základní hlasovou výbavu má Aneta lepší. To je velký dar od Boha. Některé umělkyně mají taky vynikající hlasovou výbavu. To kouzlo je ale menší. -
Emili
Já teda nevím,Aneta možná je zamlklá a unavená ale určitě ne protivná-prostě a jednoduše,každej je nějakej.A určitě si na nic nehraje-tohle by nedokázala hrát tak dlouho.Šárka taky zpívá dobře ale mě osobně na ní něco strašně vadí-a nevím co.Na mě pusobí tak nějak...já nevím jak to správně říct...prostě divně.Jinak tvůj názor ti samozřejmě neberu... -
Pro Anetky
Výsledky po skončení SuperStar jsou naprosto jasný. Na OSOBNOSTI.cz je zveřejněna návštěvnost stránek jednotlivých osobností za posledních 30 dní. To taky o něčem vypovídá. Mezi TOP 100 jsou z obou ročníků SuperStar pouze Aneta, Šárka a Sámer. Aneta ovšem s velkým náskokem. Mezi finalisty SuperStar Aneta jasně vede v prodeji CD. Slavík dopadl tak, že Aneta byla z finalistů SuperStar jasně nejlepší. Tyto výsledky a ještě další výsledky se nijak okecat nedají. -
jen ji nechte ať mluví ona za to nemůže
přečetl jsem si na chatu šárky vaňkové příspěvek, který jsem opsal a předkládám ho vám ctihodné společnosti...Tam osoba s nickem DIDKA obhajuje Anetu langerovou .pak nerozumim proč zde na chatu Anety L... tak proti ni prudí... cituji: Didka: Ahoj. Dneska je to moc pohodový. Díky za to. Příjemně mi to v práci ubíhá. Chci říct, že tak jak se na Anetu a Její Novou Skupinu koukám a hlavně je poslouchám, tak myslím, že až začnou hrát skutečně svoje věci, tak to bude paráda. Dík. A neusněte -
pro Emili
nesouhlasim že je šárka skromná ...až moc nahlas mluvila o tom jak chce být první českou superstár ,to skromnost neni.......přetvařovala se a hejma ze soukupem ji na to skočili naštěstí rozhodovali diváci a ty svůj názor dali patřičně najevo téměř 80 % pro anetu ....kdyby to bylo na soukupovi tak by nebyla ani aneta ani horváth . anetu ocenili diváci i hudební odborníci již mnohokrát...a šárku oceňuješ jen ty a soukup.... -
Pro Emili
Nikdy jsem nepsal, že je Šárka namyšlená. Aneta a Šárka jsou různé. Já jsem rád, že nejsou totožné. Myslím, že to jsou dobrý holky. Mírně řečeno. Taky jsou hodně zajímavý. Šárce přeju hodně štěstí! Anetě taky přeju hodně štěstí! :-) -
nevím,ale musím souhlasit s didkou.....ona SI HRAJE na to že je svá a skromná...chce mít takovou image...já osobně miluju šárku,je svá (myslím že opravdu je má povahu být taková jaká je a né podle některých z vás namyšlená) a je hlavně přítelská...i kdybych měla anetu ráda tak si nedovedu představit že bych se s ní normálně bavila...příde mě zamloklá,unavená a protivná to šárka má pořád moc energie a je veselá!!!
-
Pro didku
Jo a pokuď sis nevšimla, tak Aneta vystupovala např i na koncertě pro Asii( když tam bylo tsunami). A Aneta taky musí z něčeho platit kapelu. Nebo myslíš, že bude furt hrát zadarmo? -
pro Míšu
Píšeš to dobře! Mám názor, že kolegové ze SuperStar mají vyšší sebevědomí. Tento názor má víc lidí! Měj se hezky! :-) -
pro didku
Benefiční akce Aneta dělá. To je jasný. Její finanční požadavek je rozumný. Aneta je výborná zpěvačka. Asi nebude mít průměrný příjem!!! :-)))