-
pro emili
vrána k vráně sedá. šárka vystupuje tak ledana diskotékách a v přiblblejch klubech tam už ji nechtěj ani tam...školu ani nedodělala a máma ji podvraťáckym způsobem nacpala tam kde ji už 2x odmítli...samozřejmě že tlačenka ji pomůže tak jak u nováků...zase se ztrapní....a neotravuj tady tou chcíplotinou -
a myslíte že šárka to jednoduchý má??třikrát týdně vystupuje po celí čr naživo,cjhodí na konzervatoř a má přítele,rodinu se kterou se setkává...aneta chodí na blbpu obchodku při tom nikde moc nevystupuje spíš nikde,svýho táty si anií nevšimne a to je všechno...pořád je votrávená atd......zato šárka se na všechny usmívá a všechno s přehledem stíhá!!!
-
Pro Carin
Z frmolu Anety by byla hotová. Jednoduchý to Aneta fakt nemá!!! -
Pro Emili
Protivná Aneta není! Ani omylem!!! -
Pro Emili
No já teda jako nevim jestli bys ty taky nebyla unavená po tom všem frmolu co má Aneta a pořád se usmívala atd. -
zkouška
rád se seznámím z dívkou podobných hodnot které určují Anetu Langerovou,doufám že jsem na správných www stránkách jsem 74 ročník podnikám v oboru služeb, jsem samostatný a nezávislí...bydlím ve svém domku ..ve kterém je mi dobře... -
Pro Míšu
Nedivím se, že je Aneta unavená. Já bych z toho padl na pusu. K umělecký činnosti má ještě školu. To je teda vytížení! -
pro didku
Já umělcům jejich příjmy přeju. Každý na to nemá, aby byl umělcem! -
pro didku
Rozhodni se svobodně. To je tvoje právo. -
anetky
tak na vaňkovou ted afakt nechodim:D.....a do práce ted ataky neee!!!!:D