-
Anet to je hrozný co dokáže někdo napsat!
Nezasloužíš si to, jenže anonymita a mindrák dělají svoje ! Vé své podstatě těch lidí je mi líto... Nenech se odradit , jsi skvělá!:-) hoj pupik -
jo,anetka je super...jeji e-mail je: aneta@langervaaneta.cz,zdravim vsechny jeji fanousky a tomu zbytku vzkazuju ze vy byste to lip nedokazali a ze to jak vypada je jeji vec a hodne lidi vypada o hodne hur nez ona a jeji hlas je nahodou dobrej...
-
Ahoj anetko jsi nejlepší a miluju tvůj zpěv jsi pro mě jako teta byla jsem na tobě na mattoni dala by jsi mě email.
-
jsi out
Tvůj hlas je stejný jako má ožralec kterej de ráno dom z pařby tvůj vzhled je to nejhorší co jsem kdy viděla. Vzpamatuj se! Tvůj klip na voda živá je nenápaditej trapnej a nejhorší co sem kdy viděla!Horší je snad jenom Hříšná těla,...A vůbec tvý písničky sou sračky!!! -
Mas peknou holou kundicku a ty kozicky taky nejsou spatny
-
Ahoj Nejlepší Anetce
-
Jsi nejlepší
Anetko jsi nejlepší zpěvačka u nás.Tvoje CD poslouchám každý den,nikdy se mi neomrzí,je to bomba.Doufám,že i Tvoje druhé album bude tak super jako to první. -
Anetce (oprava)
Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úspěchů na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky -
Anetce
Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úseků na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky -
anetka je nejlepší!!!!!!!