Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneta je to nejlepší co vás mohlo v tomto století potkat vy jakoželidi.
  • šáriánce

mozna mas pravdu ale takovych je spousta zpevaku.ja si myslim ze ona se zlepsi-nemela jeste tolik casu neco poradnyho ukazat...no,uvidime... :-)
  • nic moc

Mě se nějak nelíbí-strašně málo se prosazuje a ve svých písničkách se neumí odvázat.
  • Hm.....

Já si myslím,ze zpívá dobre.
  • aneta je super,myslim ze nekteri ji jenom zavidite protoze byste sami chteli byt jako ona a NEMATE NA TO,takze se uklidnete,debilove.a zdravim vsechny co maji anetku radi...
  • tomyikovi,gbine a spol.

aneta neni vubec namyslena,ma dobry pisnicky,prijemny vystupovani a krasnej hlas a je super,takze VY se jdete vycpat-docela obycejne ji zavidite ze ani zdaleka neumite to co ona.jo,a navic nikoho nepomlouva narozdil od nekterych svych kolegu ze SS,takze JDETE DOPRDELE,idioti.jo,jeste neco,naucte se psat a pak neco rikejte.A NEZAVIDTE!!!!
  • Anetě

Proč si se nechala ostříhat???????Vůbec ti to nesluší!!!!!!!!!!!!Seš HROZNÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
  • pouhá závist

Po přečtení některých vulgárních příspěvků jsem usoudil,že tito "přispivatelé" trpí pocitem méněcenosti a závidí Anetě Langerové jeji úspěch.Jinak by nemohli přehlédnout její příjemné vystupování ani neslyšet krásně zabarvený,sytý a čistý hlas.
  • fandím vám jako zpěvačce a držím palce pro další příští
  • Jsi skvělá a moc ti fandím.jsi úžasná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit