-
Fandím jí!!!Ať zůstane sama sebou a nehraje si na boha. Jedině tak má velkou šanci.
-
Langerová
Dřív byla v pohoodě, dneska je to namyšlená kačena, zhubla jak prase a chodí jak nafetovaná - už to není ona, je trapná. -
Anetkaaaaaaaaaaaaa !!!
Ahojky Anetko !!!!! Jsi fakt boží. Jseš moje nejoblíbenější zpěvačka.Máš dobrý písničky. Seš vyjímečná. I když ted budeme mít 2 Superstar ,tak ty budeš vždy ta první. Ta naše jednička.Akorát ,prosím tě nech si dorůst ty vlasy !!! Slušelo ti to mnohem víc. Ani trochu meka-upu by neuškodilo. jinak seš bezva !!!!! Už se těším na tvé druhé CD. -
langerová aneta
SEŠ PROSTĚ SSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRR RRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!§§§§§ -
Jsi fakt superzpevacka
Vubec nic se nedeje, ze mas nyni kratsi vlasy, zpivas stale uuzasne, a jsi skromna a sympaticka holka. Tesim se na Tve dalsi koncerty, a drzim ti palce v Tve kariere a mnoho uspechu v ro[c]k musik. Zdenaal -
přispěvek
Aneta je super a je dobře že je taková a ma dobrého brachu.Lidé jsou zavistiví.Anetko jen tak dál fandim Ti. -
vše nej
Trochu pozdě ti přeju vše nej ke svátku, hodně zdraví a mnoho úspěchů! P.S. Koncert v Pardubicích byl super!:-) -
ahoj
ahoj Aneto přijedeš do Kutný Hory?já společně s Žirafou se na tebe těšíme ahoj Zabiják -
Přání
Aneto,přeji Ti k svátku jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a co nejméně nepřejících lidí kolem sebe. Denně na Tebe vzpomínám, jak studuješ/nešlo by to od září dálkově???/.Na koncert do Plzně ani do Lucerny bylo vyloučený se dostat/beznadějně vyprodáno dopředu/. Asi jsem to podcenil. A tak se ještě zeptám i pro nás některé dříve narozený.Poslouchám Tě skoro denně jak dovolí čas na Impulzu.Jsou klucí i holky v to rádiu bezvadný a dobře Tě tlačej. Ale, máme se těšit, že se objevíš v televizi? Samozřejmě ne jako estrádní šašek či výplň mezi různými stupidními šou, ale jako pro nás většinu z českých luhů a hájů tolik žádanou opravdu bezvadnou zpěvačkou. Byla by opravdu škoda, abychom na Tebe pomalu, ale jistě začali zapomínat. Ještě se Ti přiznám k takové zajímavé věci. Totiž nejenom mně, ale i mým některým známým už při soutěži Superstár v loňském roce nás při Tvém zpěvu jak se říka mrazilo v zádech. Zvlášť v takových těch momentech jak se říká, když "prohrábněš rošt". Nedopusť, aby nás to mrazení přestalo. Těším se moc na Tvoje další CD. Ahoj.Standa. -
:-)
Vše nej ke svátku a krásnej den!:-)