Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetka

Jestli je tady nekdo kus prirozeni,tak jsi to ty..je videt,ze Anet vubec neznas.Ona nestoji o prihlouple porady na Nove..stacilo ji hodne malo k tomu,aby si ziskala sve publikum..a ver,ze si ho ziskala...a ja osobne radeji obetuji pul dne a jedu se na ni podivat do Budejovic na zivo,nez abych drepela pred bednou a koukala jak jenom otvira pusu jako vsichni oststni...to me FAAAKT nebe.Jen tak dal Anet..my zustaneme.Ufi
  • aneto mas pribuzny v chebu-vzd.sestrenici-tak vyhledej a poradne zaparime-jsi fakt dobra a kasli na ty hovada vydlacký s iq-houpaciho kone
  • Ses normalni?Co ti Aneta udelala?Je to bezva fajn holka, kera si na rozdil od Sariny a ji podobnych na nic nehraje, je sama sebou a je porad stejna jaka byla (prej) a ja tomu verim...Rican?Myslim, ze v Praze Aneta je hvezda velka a povazuje ji za hvezdu vetsina cely CR, nejenom Ricany...Nechapu, jak muzes neco tak nusnyho ze sebe vypustit, chudak holka....;((( Stejne verim, ze vetsina lidsky populace jsou inteligentnejsi jak ty a nekdo ti to rozmluvi...Je to ubohy...
  • znáte Anetiny oficiální stránky??????????? jestli ne tak se podívejte na www.langerovaaneta.cz pápá
  • :-)
  • Anetka je nej zpěvačka.Blahopřeji ji ke stříbrnému slavíkovi a k objevu roku.Je nelepší!!!!!!!
  • Aneta

... je to pizda. Kdo vi jakou ji ma... vyholenou???
  • aneto,jsi nejlepsi.ja budu mit k vanocum tvoje cedecko spousta andelu.
  • super holka
  • Anetka je nejlepší a fandím ji a jsem ráda že ziskala stříbrného slavíka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit