Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetka je boží

od doby, co jsem viděl Anetu v soutěží "Česko hledá...", tak jí nesmírně fandím. Líbí se mi po všech stránkách. Hlavně to, že je to rockerka. Ona je úžásná. Má něco do sebe. Co se týký hlasového fondu, tak ten je naprosto v pořádku. Bez chyby! Dodnes mně mrazí, když si vzpomenu, jak skvěle zazpívala hity "Still Loving You" a "Thank You". Tyto songy podala znamenitě. Rovněž se mi líbí její vlastní tvorba. Klobouk dolů. Aneta je zpěvačkou budoucnosti. O tom není pochyb. Aneto, moc Ti fandím...
  • Anet je neuvěřitelná osobnost a úžasná zpěvačka! Strašně moc jí přeju úspěch a štěstí ve všem, co dělá a bude dělat, protože si to zaslouží!! Anetko zůstaň taková jaká jsi, zbožňuju tě!!
  • anetka je super a její cédo taky
  • Anet :-)

Co říci o téhle osůbce:-) Anet je úžasný človíček, má nádherný hlas a osobnost...moc prima se s ní povídá a je neuvěřitelně milá:-) Má krásné hluboké oči, srdce na dlani, energie z ní na pódiu jen srší. Je čím dál tím lepší..něco takového tu dlouho chybělo...!!! Přijďte se juknout na stránky oficiálního fanclubu Anet :-) www.aneta-langerova.com
  • aneta

aneta langerova ja super miluju ji ja to nejlepsi zpěvačka na světě
  • LANGEROVÁ ANČA

• úžasná

jo podle názvu úžasná prostě a tak dále už nevím co lepšího dodat!
  • Anetka je super

Aneta je nej nej holka na světě mám ji moc a moc ráda,je holka se super hlasem,bezva figurou,super vkusem a má nádherné oči.Nemůžu už dále pokračovat nemá to cenu bylo by to samé nej nej nej.
  • ........Aneto..........Aneto.......
  • Anetko seš good.Moc se mi ulevilo když ses setkala s Alaniss Morissete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit