-
Aneto jsi bezva.
Jen tak dál! Milan -
Hlas pro Anetu!
Jen tak dál!Jsi skvelá! H. -
Aneta
Hlas pro Anetu! -
Jsi nej
Anet ty jsi nej jsi o hodně lepší než ta Šárina -
Ať žije AAAneta!!!
-
Ahoj Anet,máš suprový cédéčko!!!!!!!!Jsem ráda ,že jsi tak dobrá a konečně je tu někdo kdo se dá pořád poslouchat!Už mně nebavilo poslouchat pořád ty samí zpěváky.Těším se na tvé turné PAPA "
-
achoj
-
Třeba to Aneto někdy budeš číst nevím já byt tebou tak to asi nečtu protože by mě nezajímalo co si myslí ostatní ale jela bych podle sebe.Nemám právo tě soudit nebo tak něco ale připadáš mi už teď hodně zmanipulovaná novou a tím vším okolo.Vždyť si chtěla být rockerka a říkala jsi že jsi srdcem rockerka ale ta tvoje deska mi moc rocková nepřipadá.Je mi docela líto že jsi se prosadila až v takový soutěži vím že to byla příležitost ale podle mě bys svolji hudbu víc prožívala kdyby sis dělala svoje a tvoje deska měla delší přípravu a ne jen 1 nebo 2 měsíce.Třeba ta další bude lepší v což doufám.Vím že si příznivce najdeš a já ti je přeju ale pravím rockerům ses asi moc nezavděčila.Přeji ti hodně úspěchů při tvorbě vlastní desky jen prosím mysli na tvé srdce rockerky a zkus se do toho pořádně opřít.
-
Ahoj Aneto,prosim posli mi sms na č.607693140 pro mé děti moc ti všichni fandíme.
-
Aneto,moc ti fandím.Deska se ti moc povedla,jen tak dál