Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zasloužila jsis to!!!!!!!!!!!!

Anet,moc jsem ti fandila a jsem moc ráda,že jsi ti vyhrála právě ty,Ale musím se přiznat,že jsem hodně dlouho fandila Sámerovi.Teď jsem ale moc ráda,že si to vyhrála.Zpívala jsi ze všech nejlíp a zasloužila jsi si to.Prosím tě,napiš na číslo 721133796.Měj se fajn a ať se ti ve všem daří.Pa pa Káťa.Díky moc a ty blbečky,co tě urážej vůbec neposlouchej,akorát ti záviděj!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ANETKA

ČAU ANET MAMKA TI FANDILA ,ALE TATKA O TOBĚ ŘIKAL ŽE SI TLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • co dodat

Nic proti tobe ale je fakt ze nejlepsi nejsi mas mozna dobrej hlas ale to je tak vsechno co se na tobe da, jsi studena a rikala si ze chces byt rockerka a zatim na to moc nevypadas jo a nedelej si uz nic s vlasama vypadas jinak strasne takhle vypadas aspon dobre
  • nic moc jses chladna jako studna a Sarka je mnohem lepsi!!!!!!

• Aneta je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PRO SUPERSTAR ANETKU

JSI NEJLEPSI A JA JSEM TI FANDILA
  • Pro Anetu

Zpěvačka jako jsi Ty tady chyběla. Doufám, že budeš takhle úspěšně pokračovat. Rád bych chtěl Tvůj podpis, jestli to půjde. Čau a díky Josef JURA H.Kvapilové 32 České Budějovice 370 10
  • Bud jaká jsi.

Jseš moc fajn.Přála bych Ti,aby jsi zůstala taková.A aby Ti vyšlo všechno,co si přeješ.
  • nic

Aneta je super!!!!!!!
  • pokec

Aneto pokud si nepamatuješ jsem zvoje dobrá kámoška základky kdyžtak napis na maja.bartosova@tiscali.cz tak yat9m

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit