Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau Anet.Hrozně bych chtěl tvoji emailovou adresu. Čau Ondra:).
  • Pozdrav

Aneta fakt,hrozně,dobře,suprově zpívá.Nemá to chibu.Moc ji zdravim.
  • Tu holku nám seslalo samo nebe.Ta naše hudební scéna potřebovala trochu oživit.Má skvělý hlas,charisma a nedělá ze sebe něco co není.Podle mého názoru si plně zaslouží titul superstar.Je prostě úžasná.Děkujeme ti Aneto,jsim fakt dobrá.
  • Aneta je nej

Anetka je prostě ta nej zpěvačka a něco takového v české hudbě hodně chybělo. CD prostě super, co k tomu ještě říct...
  • ROKERKA ANETKA

Aneta ma fakt skvelej hlas který jen tak někdo nema držím jí palce aby to dotáhla co nejdal a taky se mi u ní líbí ze je upřimna a ze nedelá šaška v estradach . I když možná trosku chybu udelala tu reklamu asi mohla primout ale to nevadi . jsem rada ze aspon nekdo ma v ceský republace srdce jako ja pro rock nebo pop-rock protože nejaka Vondračkova ta se fakt už neda poslouchat .tak tedy Anet držim ti palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anetka

Anetko, nejsem ve věku kdy si ženy chodí sami kupovat CD nových zpěváku, ale u tebe jsem neodolala a mám ho již koupené, udělalo mi velikou radost a hlavně písen č. 12 křídla motýlí, vím že je to těžké ji zazpívat ale od tebe to zní tak nějak krásně "nadpozemsky" (doma ji už nesmím pouštět na repeat, protože si všichni myslí že jsem se zbláznila. Díky Anetko, máš krásny hlas jen tak dál. Jana
  • Aneta

jsi dobra,ale Sarka by byla nejlepsi.
  • Jsi fakt skvělá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Umíš vážně dobře zpívat.Fandíme ti.
  • Anetko si nej!
  • Anetka

Ahoj Aneto,jsi skvělá zpěvačka.Mám tvé plakáty a obdivuju je je mi 11 let,ale 21.září mi bude 12 jsem z ostravy AHOJ PETRA:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit