Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro všechny

tak si kritizujte koho nemáte rádi.....vod toho to tady je!nebo si myslíte že je to jenom na vychvalování???všichni ste děsněě zmedializovaný!!je to chudinka!!neumí nic jinýho než jenom ,,já sem sváááááá'' ,,já sem rockováááá akdyž někdo řekne ž ene tak mu ukážu'' ,,sem přiriozená'' nechápu jak jí někdo kuli těmhle kecům můž emít rád....vždycky ,,mám rád anetu protože je svá'' jak naivní....a ty to prase jej hezčí..všichni ze superstar sou ubohý...nic nedokázali....sami by se nikdy nedostali tamm kde sou.......fuj!!!!
  • Pro didku

Jo a vono se lehko kritizuje. To umí každej.
  • Pro didku

Aneta dosáhla něčeho konkrétního. Její úspěchy se nemusí nijak okecávat. Prodala konkrétní množství výborného CD. To se těžko dá nevidět!
  • Pro didku

Nepředváděj se tady. Ty sama ze sebe děláš směšnou. A nemusíš být sprostá. Anetu a její fanoušky nenapadej!
  • pro didku

Taky bych uměl nějakou osobnost poplivat! To je vlastně lehký!!! :-))))))))))
  • pro didku

Napsala si názor. Nemusíš být na Anetu sprostá! To ti tady nikdo baštit nebude!!! :-))))))))))
  • pro anetku

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeee eeetttttttttaaaaaaaaaaaa je nej nej lepší
  • Tak za prvý Aneta není kráva a za druhý proč sem lezeš když Anetu nesnášíš?
  • pavel

víš tys asi ještě nepochopil ž ejá se nerozčiluju ale já se vám a tý krávě směju....a to dost nahlas!!!
  • pro didnku

Nerozčiluj se tolik! Škodí to pleti!! Aneta je úžasná!!! :-))))))))))
  • karel:umělkyně jo???????:D ty vole ty ses posral ne?????a snad dovolíš v mejch 16 letech se nemusim chovat jako nějaká babka a mluvit podle toho co mě nařídí nějakej debilek co zbožnuje langerovou!!!!!!!jednou se vyhoupla v superstar a hned je umělkyně?je jí já neim 18 nebo kolik a umělkyně?to se dá říct vo piccasoj a ne vo týhle držce!!!!!! a ty Pavle mě laskavě nevokřikuj !!!!!!kdyby langerová nebyla komerčí tak by nešla do superstar!!!!!!:D :D ste všichni strašně povrchně naivně směšný!!!:D:D:D:D:D
  • Aneta je Zlatá Slavice!!! :-))))))))))
  • Aneta je vzácná žena!!!!!!!!!! :-))))))))))
  • Pro didnku

Ty se taky vyjadřuješ! Trochu slušnosti by to chtělo. A to chceš hodnotit Anetu! Určitě Aneta není žádná popina. To teda ne! A taky je to hezká žena. Hlavně patří mezi výborné umělkyně!!
  • pro didnku

Nedržkuj!!! :-))))))))))
  • hele ještě smě ani neciděl/a auž tady budeš prohlašovat že sem držka???je vidět že seš do ní tak blbá že ani nevíš co kecáš......ste trotlové co jí zbožnujete!!!!táhněte s tou vaší popící langerovou někam...a zkuste si mě říct že je ,,rockováááááá'' to tak...ty její křídla motýlí sou hanba!!!!!!!!je to jak na pohřeb!!!!fuj!!!
  • Ty si držka! Aneta je skvělá!!!!!!!!
  • anetice je držka!!!!směšná!!!!:D:D lololol
  • chvála Lucie Puklické

Anetka je nejlepší! Vypadá to tak!!! :-))))))))))
  • Nemůžu si pomoct, ale Aneta je stále hezčí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit