-
pro marinu
Sprostá umíš být. To ti docela jde. A toho trotla si nech. Žádnými kluby se neoháněj. To ti nebaštím. Chováš se docela trapně. Aneta je krásná žena. Kdyby nebyla krásná, tak SuperStar u nás nevyhrála. Nebylo to jenom o zpěvu. Aneta je velmi atraktivní žena. Ty jí jenom závidíš!! -
pro didku
Ty fakt těžko chápeš! -
pro Já
Máš pravdu! Je to trapný! Ty dvě by jí to do očí neřekly! To je jasný. Díky!! :-))) -
pro marinu
Nepiš o nějaký úrovni! Právě ty jsi nějaká vychýlená! Kdo je zrovna u tebe trotl? Aneta je krásná žena!!! Asi jí závidíš! -
pro didku
Jsi trapná. Aneta je krásná žena! To je jasný!! :-))) -
didka,marina...
No,myslím že trapné jste spíš vy dvě,milé dámy protože za a)Aneta je v současné době jedna z nejlepších zpěvaček u nás(říkejte si co chcete ale je to pravda a stejně s tim nic neudelate)za b)je to úplně normální holka a nestoupla jí sláva do hlavy a za c)jak můžete někoho hodnotit podle vzhledu???To jste doopravdy tak povrchní a namyšlený že podle vás člověk kterej není hezkej(to ona stejně není)musí bejt blbej nebo co???Navíc asi 90%lidí kteří tady psali ji maj rádi tak nevim kdo je normální a kdo ne.Doporučuju abyste se nad tím zamysleli.Jo,mimochodem to co tady píšete byste jí do očí nikdy neřekli co???Tim si jsem naprosto jistá.Jste trapný všichni co někoho pomlouváte,nejenom Anetu.Sbohem -
když máš rád něžný holky a píšeš to na net tak seš úúúúúchyl a úchyli já hateuju!!!právě sem zjistila že je to tady vopravdu na nízký úrovni...kdyby tady nebyla didka tak sem nikdo nic nepíše...jo a vy dva trotlové (pavel,karel...jo mimochodem máte dost trapný nicky!)sem furt nepište že langerk aje krásná žena a takový ty píčoviny...každej ví že langerka je držka!!!!fůůůůůůj zeblít se z toho!!!!:D trapáááás anetko!!!běž se zahrbat a už nevilejzej!!!!!i hate pig langerovou!!!:D
-
hehe...prej aneta je krásná žena!!!!tak to ted aneim ale jestli má TADY krásný fotky tak to sou možná první a poslední co se jí povedli....a to bych řekla že se jí ani tady ty nepovedli!!!!jo a marino.....dík!aspon někdo je tady normal
-
pro marinu
Nepiš tak protivně! Mám rád takový něžný holky!! :-))) -
pro marinu
Na fanklubáckých stránkách jsou zajímavý fotky. Tam není jenom Šárka. Jsou tam takový hezký a sexy holky. :-))) -
pro marinu
Na fanklubáckých stránkách máte výborně dělaný hitparády. A je to taky aktualizovaný. Ten Aleš je nějaký borec. Akorát tam nemá Klikárnu Ujdeto. To se mu ale vůbec nedivím. Ta Klikárna Ujdeto není nic moc. Nové stránky Šárky nejsou tak dobré. Nedivím se, když zájemci zamíří na fanklubácký stránky. -
pro marinu
Nějak ti nerozumím. VO CO GO??? -
pro didku
Už jsi tím trapná! Možná to ale nechápeš! -
pro didku
Nech si ty prasečí rypáky! Aneta je krásná žena! Má tady krásný fotky!! -
pro marinu
Nejsem žádný pabel. K Šárce mám dobrý vztah. Na Anetu máš svůj názor. Ty souhlasíš se sprostým napadáním Anety ze strany didky??? To snad ne!!! -
pro Janu
Lidi mají různý názory na Šárku a lidi mají taky různý názory na Anetu. Jasná většina lidí si myslí, že je Aneta v současný době na prvním místě v kategorii zpěvaček u nás.:-))) -
didko ses trapna.pak ze ji nezavidis jo???tak proc ji tak nadavas???tys asi moc krasy nepobrala vid??co ti aneta udelala???navic ma dobrou povahu a je skoro jedina ze SS kdo zustal stat na zemi a nestoupla mu slava do hlavy.navic uz se opakujes,pises porad to samy
-
didka jana pabel
mylsim si didko že máš pravdu!!!a ještě něco!!!sem v šárčinym fanklubu a kolikrát už sme s ní měli párkrát sraz!!!!je to úplně super hoplka že před kamerama vypadá možná trochu namyšleně?????ne není!to mi věřte.........nechci langerku nějak polouvat páč na to mám svý lidi...nééé!al edělá to tady hodně lidí takk sem jenom chtěla napsat něco jinýho! jo a ps:ze srdce jí nemám ráda!! -
takže pro vás...
jenom bych chtěla říct že langerový nezávidim páč není co........prasečí rypák?a to její brum brum křídla motýlí?a ty její keci ,,sem svááá a když někdo řekne že ne tal mu uklážu'' -
pro Pavla
No jo,já taky nemám ráda spoustu lidí ale určitě bych nikdy nikomu takhle nenadávala.Někteří(třeba Š. Vaňková)sice dobře zpívaj ale maj děsnou povahu