Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Míšu

Nedivím se, že je Aneta unavená. Já bych z toho padl na pusu. K umělecký činnosti má ještě školu. To je teda vytížení!
  • pro didku

Já umělcům jejich příjmy přeju. Každý na to nemá, aby byl umělcem!
  • pro didku

Rozhodni se svobodně. To je tvoje právo.
  • anetky

tak na vaňkovou ted afakt nechodim:D.....a do práce ted ataky neee!!!!:D
  • Pro Míšu

Aneta a Šárka jsou ženy velkého kouzla. Takové kouzlo u nás nemají davy umělkyň. SuperStar nebyla jenom o zpěvu. Základní hlasovou výbavu má Aneta lepší. To je velký dar od Boha. Některé umělkyně mají taky vynikající hlasovou výbavu. To kouzlo je ale menší.
  • Emili

Já teda nevím,Aneta možná je zamlklá a unavená ale určitě ne protivná-prostě a jednoduše,každej je nějakej.A určitě si na nic nehraje-tohle by nedokázala hrát tak dlouho.Šárka taky zpívá dobře ale mě osobně na ní něco strašně vadí-a nevím co.Na mě pusobí tak nějak...já nevím jak to správně říct...prostě divně.Jinak tvůj názor ti samozřejmě neberu...
  • Pro Anetky

Výsledky po skončení SuperStar jsou naprosto jasný. Na OSOBNOSTI.cz je zveřejněna návštěvnost stránek jednotlivých osobností za posledních 30 dní. To taky o něčem vypovídá. Mezi TOP 100 jsou z obou ročníků SuperStar pouze Aneta, Šárka a Sámer. Aneta ovšem s velkým náskokem. Mezi finalisty SuperStar Aneta jasně vede v prodeji CD. Slavík dopadl tak, že Aneta byla z finalistů SuperStar jasně nejlepší. Tyto výsledky a ještě další výsledky se nijak okecat nedají.
  • jen ji nechte ať mluví ona za to nemůže

přečetl jsem si na chatu šárky vaňkové příspěvek, který jsem opsal a předkládám ho vám ctihodné společnosti...Tam osoba s nickem DIDKA obhajuje Anetu langerovou .pak nerozumim proč zde na chatu Anety L... tak proti ni prudí... cituji: Didka: Ahoj. Dneska je to moc pohodový. Díky za to. Příjemně mi to v práci ubíhá. Chci říct, že tak jak se na Anetu a Její Novou Skupinu koukám a hlavně je poslouchám, tak myslím, že až začnou hrát skutečně svoje věci, tak to bude paráda. Dík. A neusněte
  • pro Emili

nesouhlasim že je šárka skromná ...až moc nahlas mluvila o tom jak chce být první českou superstár ,to skromnost neni.......přetvařovala se a hejma ze soukupem ji na to skočili naštěstí rozhodovali diváci a ty svůj názor dali patřičně najevo téměř 80 % pro anetu ....kdyby to bylo na soukupovi tak by nebyla ani aneta ani horváth . anetu ocenili diváci i hudební odborníci již mnohokrát...a šárku oceňuješ jen ty a soukup....
  • Pro Emili

Nikdy jsem nepsal, že je Šárka namyšlená. Aneta a Šárka jsou různé. Já jsem rád, že nejsou totožné. Myslím, že to jsou dobrý holky. Mírně řečeno. Taky jsou hodně zajímavý. Šárce přeju hodně štěstí! Anetě taky přeju hodně štěstí! :-)
  • nevím,ale musím souhlasit s didkou.....ona SI HRAJE na to že je svá a skromná...chce mít takovou image...já osobně miluju šárku,je svá (myslím že opravdu je má povahu být taková jaká je a né podle některých z vás namyšlená) a je hlavně přítelská...i kdybych měla anetu ráda tak si nedovedu představit že bych se s ní normálně bavila...příde mě zamloklá,unavená a protivná to šárka má pořád moc energie a je veselá!!!
  • Pro didku

Jo a pokuď sis nevšimla, tak Aneta vystupovala např i na koncertě pro Asii( když tam bylo tsunami). A Aneta taky musí z něčeho platit kapelu. Nebo myslíš, že bude furt hrát zadarmo?
  • pro Míšu

Píšeš to dobře! Mám názor, že kolegové ze SuperStar mají vyšší sebevědomí. Tento názor má víc lidí! Měj se hezky! :-)
  • pro didku

Benefiční akce Aneta dělá. To je jasný. Její finanční požadavek je rozumný. Aneta je výborná zpěvačka. Asi nebude mít průměrný příjem!!! :-)))
  • didka

No,tak to bych moc neříkala protože je to naprostej blábol.Ona náhodou vystupovala pro dětský domovy a byla na pomozte dětem-zadarmo.a říká si opravdu o 150 000 jenomže maximálně a né minimálně jak ty říkáš.Třeba Sámer si říká o skoro 200 000.Jo,a ti dva co píšou přede mnou tak maj pravdu že musí z něčeho žít.Jo,k tý skromnosti:Kdyby nebyla skromná tak by se chovala úplně jinak-proč myslíš že mimo jiné odmítá hrát v reklamách?Právě že ona je skromná až moc a proto o ní skoro není slyšet a je to škoda-mě připadá že má někdy až moc nízký sebevědomí.Mimochodem,co si vlastně představuješ pod pojmem "namyšlenost"??
  • pro didku

V novinách bylo uvedeno 80 000 - 150 000 za vystoupení. V tom případě teda maximálně. Bylo taky podotknuto, že to nemá jenom pro sebe. Má třeba taky kapelu. Některý ze SuperStar to mají pro sebe. Fakt je, že výborné umělkyni se musí zaplatit. Tak nebreč!!
  • neznáš mapu

didko nebo co si- asi ti ušlo že zaměstnává dost lidí a na všechny musí vydělat, dále pojistné zdravotní ,socialní,daně, zasály,dopravu aj,a to za všechny. oproti zpěvačkám jako například zmińovaná lawrin, či šárka vaňková a jiní kteří jedou sami na sebe......dále vytváří vlastní cd a dvd a to taky stojí nemalé peníze...bydlí v zapůjčené garsonce a jezdí v zapůjčeném voze,práce ji zabere veškerý čas.......nemáš co závidět
  • tak jenom vo tý skromnosti...langoška si za vystoupko řiká MINIMÁLNĚ 150 000 a třeba taková avril nebo good charlote hrajou hodně často zadarmo....to by langerová nikdy neudělala....to ne a to mái nevyvrátíze!!prej skromnost!!!!hahahahahahah
  • anetka je boží oko

aneta je nejlepší je sváa na nic si nehraje...jako např umělkyně věra pat s obšlehlym cd , nebo herec JPZ....aneta je skromná i přesto že získala za jediný rok víc hudebních ocenění než např. petr janda který ji ze závjsti očerňoval.... či co jiný nezískali za celý dlouhý život....žádnej zapšklej dědek nebude na anetku šahat jinak na něj pošlu věru patt i s právníkem,nebo bosse podsvětí a zároven šéfa kriminálky JÁ PETRA ZVĚŘINU.....
  • Carin

No jasně,co se taky na tyhle blbý kecy dá říct jinýho,že jo:-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit