Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jarda

myslim že je to fakt s tebou o ničem ,důležité je že jsi anetovec ...to je dobrá vizitka......ty vždy sem vlítneš a prohodíš dvě tři slůvka a na to vážně se nedá a nebudu reagovat, hlavně že mi vychází obchody v mém podn.právě před chvilkou jsem se dozvěděl že mi jeden vyšel skvělé
  • pro Anetky

Teplouši nejsme. Tvůj příspěvek je příkladem nahánění příspěvků. Už jich tady máte hodně. Nejvíc jich nemáte.
  • jarda

než jsi sem vtrhnul ,tak tady nuda nebyla..všechny si vyhnal a nezkoušej to na mě - nejsem teplouš
  • pro Anetky

Takto se přidávají příspěvky? Je zajímavý, že jinde to tak nedělaj. Mějte se tu! Čau!
  • pro Anetky

Ty se ale nějak nudíš! Je mi tě líto.
  • potrefený nechť se ozve

ještě větší blbec než jsem doufal ...svoboda na netu podruhé ,to tu ještě nebylo,aneb jak se pozná blbec.
  • pro Karla

Slovo cenzura jsem nepoužil. Čti pořádně. Tak si tady mezi sebou diskutujte. Nazdar.
  • pro Karla

Nech toho ty historiku. Na vaší diskusi vám kašlu. Nazdar.
  • jarda : anetka skore 0:1

DD)))prohlédl jsem si příspěvky od anetka a objektivně musim říct jsou dost dobré,rozumim jim má to formu,ale marně tam hledám zmínku o cenzuře , jak tvrdí jarda.Zároveň jsem nenašel žádný vklad od Jardy v historii tohoto chatu . jarda je asi pěkný kvítko a teď promiňte je po víkendu a nastaly povinnosti
  • jarda

dobrý když posíláš hlasy anetě tak ok už mlčim
  • Anetky

Uklidni se. Ty ideologu jeden. Tady je to diskuse na nic. Neni dobrý bejt nervní. Nazdar.
  • jarda

neber si mě laskavě do huby , a netahej sem komunistickou zločineckou ideologii-řikám ti to hodně slušně
  • evlin

Rozdílný názory beru. Nejsem žádnej komouš a nikdy jsem nebyl. Aroganci dokážu rozpoznat.
  • re jarda

diskuzní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů.Mě se příspěvky od anetky líbí , líp bych to nenapsala a ty za jeho názory si arogantní
  • Anetky

Tuším co jsi zač. Komouš jsem právě nikdy nebyl. Tluč si teda někoho jinýho. Ty frajere.
  • jarda

tak si diskutuj ale ne se mnou ...totalitu nepamatuju tak to sem netahej,bůchví co si zač...asi ňákej komouš, já komouše tluču, a hlavně se sklidni ,nemám zájem
  • Anetky

Žádnej nepřítel Anety nejsem. To bych jí neposlal 2 body do Slavíka. Preferuju světovou muziku. Nemám rád tvoje arogantní chování.
  • Anetky

To už bylo dřív. Držet hubu a krok. Nedělej ramena. Děláš si z toho fanklubácký stránky. Tady je otevřená diskuse.
  • re:jarda

ty se do toho nepleť, o nic jsem tě nežádal..a mimochodem poslední příspěvek od didky mě zaujal, poopravil jsem si na didku názor, je to zajímavá dívka,....takže když chceš šmírovat , tak si to příště pořádně přečti...jinak nic ve zlém ...neznám tě
  • Anetky

Ty chceš někoho omezovat v diskusi? To už tady dřív bejvalo. Každej se může vyjádřit. Ne? Máme demokracii. K Anetě se vyjadřovat nebudu. Nic proti ní nemám. Nelíbí se mi tvoje fanklubácký přístupy. Nazdar!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit