-
Pro Emili
Aneta chodí na kvalitní školu. Obchodku nepodceňuj. Lidi Anetě klidně odpustí, že nechodí na konzervatoř. To je poznatek z praxe. Tvůj příspěvek je dost hloupý. -
Pro Kláru
Jsem rád, že Nikola Anetě hodně pomáhá. Je to borec! -
pro Emili
Obchodka není žádná blbá škola. To jsi poněkud přehnala! Tebe by z ní asi brzy vymetli!! -
pro Kláru
Vztah Anety s Nikolou je příkladný. Myslím, že jí hodně pomáhá! Díky! Ahoj! -
pro didku
Už je to ale opravdu trapný. Nějak ti chybí argumenty! -
re . pro didku do vlastních rukou
stebou slovy klasika "mě baví svět"....bez nadsázky, jsi zajímavá dívka a vysvětlim ti proč : nemám rád lidi kteří se jen vezou, opatrně aby nikoho nerozhněvali, k nikomu a ničemu se moc nevyjádřili, a za nikoho se nikdy nepostaví a to podle mne jsou lidi neutrální bez chuti a vůně(prostě nudný )To jsem vkřeči, to znám moc dobře, když máš před sebou nějakého "knedlu", můžeš svoji inteligenci dokázat leda tak mrkáním levého oka. Nejen že je to frustrující říkat smysluplné věty a naoplátku dostávat něco jako "cóó? Prosim těě! Dyť to není pravdááá!", ale navíc-pokud debatu neopustíš-začneš působit opravdu jako blb. A tak si jen občas ulevuju drmolením. pomocccc blbost mě fackuje DD))) s tebou ten pocit nemám ,ale to je jiné téma -
anetky
nedá mě to a stejně ti odepíšu.....vazba mě jenom řikala že se chovám jako pubetrťačka a tak sem jí řekla jak jinak by sem se měla chovat když sem??to je všechno...když já nezměnim tvůj (váš) názor tak vy samozřejmě nemůžete změnit můj....myslim že osobnosti.cz sou k tomu k čemu já tuhle stránku využívám....někde chcálím někde ne.....to je všechno....dál budu sledovat vaše ody na anetu a občas se připojim se svym vlastim názorem..... -
o didce trochu jinak
čtu rozstřel mezi velkou ženou na těchto stránkách didkou a polospisovatelem Vazbou téma Aneta jak jinak že.... přicházím ze svou troškou do mlýna .didka Téměř bez výjimek přenáší odpovědnost za své chování na druhé: ona se tak musí chovat, protože oni jsou k ničemu, neschopný, blbí,nechápou že aneta je blbá. Někdy si zřejmě určitou míru odpovědnosti za své chování uvědomuje,řekne že je v pubertě jindy se snaží své chování utajit říká že je šťastná puberťačka. Záleží ji na mínění okolí chce vnutit svůj ojedinělý názor. ostatní pak ponižuje pokud májí jiný názor.... je to projev psychického násilí .Didka se snaží získat nadvládu nad ostatními pomocí zvýšené agrese , , zvýšenou kritikou, ponižováním druhých. Náhle najde chybu v sobě samém a přijme tvrzení o své vlastní odpovědnosti za své chování(jsem přece v pubertě) zajímavé trochu mi tady připomínáš svým nezřízeným sebevědomím aničku dajdou "jak mi ukradli superstar".klidně si tady piš co chceš ,jseš chráněná imunitou a pubertou. zabývat se tvými přísměvky je úplně promrhaná energie....ano aneta je vynikající zpěvačka a její písně a hlas má oddané fanoušky napříč populace ,a je v současnosti nejoblíbenější člověk a i zpěvačka,její fanošci jsou stálí a z toho důvodu dosáhne na hudebním nebi dalších ocenění včetně zlatého slavíka, který jediný ji chybí..prosím neodepisuj mi -já respektuji tvůj názor ,mě stejně nepřesvědčíš že se mýlím...děkuji -
vazba
mno já neim vazbo kolik ti je ale mě je 16 a sem na to pyšná že sem v pubertě!je to ten nejlepší věk...a když mě tak řikáš tak mě tim snad jenom chcálíš!tudíž seš asi blbá!anetu většinou poslouchaj takový ty 40-50 letý lidi který chtěj mít klid a ne lidi v mym věku!!!!to ste se snad všichni jako fakt zbláznili?z posraný superstar?kdyt to byla televizní hra,komerční účel na těch lidech vydělat!všichni...i aneta tam šli s jedinym účelem:bejt slavný a obletovaný...langerová zjistila že to nestlíhá a tak si začala hrát že vlastně takovýhle poředy nesnáší.....nebaví ji to....a tak nemá v schwbysnisu nic dělat....myslí si že když bude všude řikat že estrády sou fuj že všechno zachrání...ale neuvědomuje si že z estrády vona vyšla!jenom kuli posraný nově kterou ted pomlouvá je z ní ,,hvězda''...a to je jeden z mnoha důvodů proč si myslim že to všechno hraje a že je stejná jako všichni ostatní!byla bych ráda kdyby i některý funs uznali že mám aspon v něčem pravdu....a taky nevim proč bych měla psát za někoho jinýho nebo jak si to myslela....vazbo! -
puberťačka
jasně didko našla jsi k sobě puberťačku.Dobře si ji ohlídej vono jich tady moc nenajdeš ,jedině že se jedná o tu samou osobu ,tedy o dvojitou puber´tačku. -
emili seš fakt dobrá...kouám že nás je tady víc co tu trpku hatujeme!!!!jo a prej spolužačka!!!!hahahahahahah=D....vy ste fakt výmazové!
-
Pro všechny
Aneta je dobrá ale svým způsobem -
pro Emili
emilo jsem anety spolužačka a řeknu ti že aneta se na zkoušky vždy pečlivě připraví a školu nepodceňuje.Pro její povahu ji máme všichni rádi . aneta miluje celou svoji rodinu...s tátou se tolik už nestýká ,protože se osamostatnila a nemá čas. (Hodně lidí ji chce vidět a tito příznivci chtějí novou CD od Anetky ). Na koncertní turné jezdí všichni z rodiny včetně taťky,taˇtka s Anetky sestrou prodávají suvenýry a část výtěžku jde na charitu.Vztah Anety a bratra Nikoli (manažer)je velmi krásný a čistý -
Pro Emili
A jako podle čeho soudíš, že je Aneta otrávená a můžu se tě zeptat, kam ses dostala ty, když je podle tebe obchodka blbá a na jakou školu se dostala Šárka? -
pro emili
vrána k vráně sedá. šárka vystupuje tak ledana diskotékách a v přiblblejch klubech tam už ji nechtěj ani tam...školu ani nedodělala a máma ji podvraťáckym způsobem nacpala tam kde ji už 2x odmítli...samozřejmě že tlačenka ji pomůže tak jak u nováků...zase se ztrapní....a neotravuj tady tou chcíplotinou -
a myslíte že šárka to jednoduchý má??třikrát týdně vystupuje po celí čr naživo,cjhodí na konzervatoř a má přítele,rodinu se kterou se setkává...aneta chodí na blbpu obchodku při tom nikde moc nevystupuje spíš nikde,svýho táty si anií nevšimne a to je všechno...pořád je votrávená atd......zato šárka se na všechny usmívá a všechno s přehledem stíhá!!!
-
Pro Carin
Z frmolu Anety by byla hotová. Jednoduchý to Aneta fakt nemá!!! -
Pro Emili
Protivná Aneta není! Ani omylem!!! -
Pro Emili
No já teda jako nevim jestli bys ty taky nebyla unavená po tom všem frmolu co má Aneta a pořád se usmívala atd. -
zkouška
rád se seznámím z dívkou podobných hodnot které určují Anetu Langerovou,doufám že jsem na správných www stránkách jsem 74 ročník podnikám v oboru služeb, jsem samostatný a nezávislí...bydlím ve svém domku ..ve kterém je mi dobře...