Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to moje láska

strašně moc miluji anetku))))ona ale chce být pro všechny a ne jen pro jednoho,,,je to VVVVyvolená z vyvolených ....mám od anetky osobní přání na jejím velkém plakátu zarámovaném na nejčestnějším místě v mém pokoji)))děkuji anetko že jsi !
  • Aneto Díky

Koncert pro Světlušku bomba,řekni bubeníkovi,že já jsem dávná kámoška z Ostravy :-) čus bus
  • já jsem modelka
  • Pro Honzu Jaška

Ahoj Aneto, hezky vam to šlape.Mužeš prosím Tě říc Honzovi bubeníkovi at mne zkontaktuje jsem jeho davnej kamoš z Brodu a nemam na nej spojení
  • Světluška

Aneta zpívá fakt krásně, ale na tom koncertě zpívala divně. Nemyslim si, že zpívala falešně, ale mohlo být třeba špatný ozvučení.
  • zpívala krásně-mě se to líbilo

ze začátku jako vždy měla trému a navíc byla nachlazená, ale falešně nezpívala...a mimochodem lucernu by nevyprodal dnes už ani gott či vondráčková)))osobně ji mám zase o něco radši protože se nevymlouvala jako jiní na nachlazení a vydělala pro světlušku skoro 5 melounů.
  • aneta je super,ale viděla sem její koncert a zpívala hrozně falešně dřív sem jí měla radši!
  • oprava

Nějak jsem přejmenoval Hanu Hegerovou. Moc se omlouvám! To je důkaz, že jsem z ní byl celej pryč. Je to velká osobnost! Jsem rád, že Aneta si jí váží!!!
  • Koncert pro Světlušku byl superbombovej. Skvělá Aneta a jedinečná Helena Hegerová! Fakt úžasný. A pomůže to lidem!
  • Anet je skvělá! Je svá, milá, má skvělou kapelu, se kterou jim to naživo skvěle šlape a hlavně myslí i na ostatní! Koncert pro Světlušku byl uplně bombovej!!!!
  • Anetě za skvělý dobročinný akce: SPECIAL THANK !!!!!
  • aneta je fakt skvělá!!mám ji moooc ráda!má skvělí cedo a už se těšim na druhý.Je to silná holka avšechno to zvládne!držim jí palceee!!
  • Není zač!
  • Tak by se to mělo dělat!! Děkuju!
  • Mandaríí

Neodsuzuj člověka, když ho vůbec neznáš!
  • tesař......to bude hodně velký iq......spíváš!!!!!:D
  • anetka

moc ti fandim ja jsem jenom obycejny tesar ale moc se mne libi tvuj spev mas talent a proste krasne spivas
  • tamka

seš normální??jak je vidět nikdo si s tebou psát nechce!jak dlouho tady budeš psát to svoje páááááá pudem drbat celebrity....seš nějaká švihlá neee???
  • ......

Kdo o tobě řekl že si teplouš,tak asi snad měl proč!!!Musíš snad uvažovat,Jardo!!!!Jestli chceš můžem pokecat,tak mi buď napiš sem,nebo na mailovou adresu,pa pááááááááá,můžem potom společně,drbat nějaké celebrity.........první vymysli ty,koho máš nebo nemáš v oblibě!!!pa pááááááá
  • .....

Kdo je Jarda?Ať se mi ozve na Vajcnerova1@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit