Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky,

Aneta se mi líbí s toho důvodu protože umí dobře zpívat!
  • Aneto Tvoje včerejší vystoupení (ústroj jako poslední bezdomovec)v takovém pořadu a pro Tebe velice důležitém nás s manželkou utrvdilo o tom, že nemáš absolutně žádný vkus!!!! Styď se za své ustrojení.Manželka Ti i psala, moc Ti fandila, ale včera jsi ji úplně zklamala. Nemůžeš se Lucce ani Heleně ani nikomu vůbec v ústroji na daný pořad vůbec rovnat. Máš naše zklamání a dost nás to mrzí. Olda a Hana
  • Princezna

Aneta je nejlepsi!Tak krasny hlasek+takova princezna=zazrak :) Anetko,vim ze te nikdy nepotkam,ale miluju te. Michal
  • sračky.......
  • Kontakt

Ahoj Anetko, jsi fakt super, moc ti fandím. Prosím já bych si s tebou chtěla psát alespoň jednou do měsíce přes e-mail..Jsi pro mě opravdová hvězda. Prosím prosím napiš mi něco na e-mai andreeea@centrum.cz , bute to pro mě opravdová čest. Prosím, vím,že toho máš hodně. Tak se měj moc krásně, ahoj a prosím napiš.PaPa
  • JSI SUPER A FANDIM TI
  • Anet PROSIIIM

ja vim ze dostavas strasne hodne vzkazu,ale kdybych vedela jak sehnat na tebe kntakt nebo neco....ja bych si jen prala se s tebou setkat a popovidat si..pise ti asi fakt hodne lidi,ale pro me znamenas strasne moc jsi proste zkvela zpevacka.Jsi pro me,jak je pro tebe Alanis Morised.Jdu konecne na tvuj koncert v Otrave tam i bydlim.prosim ozvi se mi nejakjak moc sis prala setkat se s tvoji nejoblibenejsi osobou,tak to citim ja.607775334preji ti hodne uspechu jsi fakt fain a moc ti to slusi!Mej se krasne a mimochodem krasne Vanoce.PS:ja si preju tvoje dvd,tak doufam,ze jezisek bude hodny.....ahoj Verca
  • prosba

Potrebuju aby se tento vzkaz dostal k ANETE,protoze je dulezity,aby se mi ozvala...je muj nejoblibenejsi clovicek moc ji fandim a muj zivotni sen je se sni setkat!!!at se mi ozve jestli ti pujde!dekuji ashlyBents@seznam.cz
  • zmrdi

čurabanti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zasraný!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.cz
  • Secko nej..!

Anetko secko nej...!!a at ti vse vychazi jak ces..!!
  • Myslim si ze Anetka je hodne kvalitni zpevacka a ze vy co rikate opak tak jste proti ni silne zaujaty protoze jinak to snad ani neni mozny...normalni nezaujaty clovek ktery nezavidi a aspon malilinko se vyzna v hudbe tak tohle nikdy nemuze rict...
  • Anetka je super clovek s uzasnym hlasem!!! Nikdo na ni ze showbisnisu nema!!!
  • absolutně souhlasim.jenomje mi záhadou, že zmizel můj předchozí ¨kritický příspěvek... no, zajímavý styl, nechávat tady jen pozitivní ohlasy...CHUDÁCI!!!
  • prostě aneta je prase vychrochtaný a tim končim vaše dohady....muhehe
  • Aneta Langerová

Je hodně kvalitní umělkyně. Je inteligentní a krásná. Ráda pomáhá potřebným.
  • Aneta Langerová

Je docela blbá
  • pro mozek

Kdo má jít do pr......?
  • Jděte do PRDELE vi HOVNA smradlaví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • seš jednička

Anetko,jsi super.Ta stará zoombie Vondráčková ti nesahá ani po kolena
  • Voda živá

nádherná písnička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit