-
Anetko jsi super!!! nejlepší!!! jen tak dál!!
-
je dobrá
máte pravdu dívky na anetě není nic laciného . -
anetka
Aneta je super, jej album je vydarený a je to určite najlepšia česká speváčka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ANETA JE MOC A MOC DOBRÁ HOLKA . JE O MNOHEM LEPŠÍ NEŽ ŠÁRKA VAŃKOVÁ.MOC SE MI LÍBÍ JEJI CD . ANETA MA DOBRÝ VKUS....
-
Dotaz
Mohl by mi někdo říct jestli je pravda,že Aneta bude zpívat na cd Petra Dvorského a sk. Motorband.Dočetla jsem se to na www. motorband.cz dík.Radka -
Já nevím, co tam lidi pošlou. Každý normální a nezaujatý člověk musí přiznat, že Aneta je letos nejlepší zpěvačka u nás. Zlatá slavice už fakticky je.
-
anetka je\" rodinné zlato\"
anetka si zaslouží být zlatou slavicí a měla by společně s náma ,poslat ty staré dámy už konečně do důchodu ,když je to samotné nenapadne a propo : hlasuji pro tu nejlepší pro anetku -
je dobráááááááááááááá
-
lulinka:spíš musela,aby na ní nikdo nezapoměl....
-
Něco o Anet
No tak Anet je super, fandila jsem jí, je super, že se připojila ke Světlušce, super, je vidět, že je hodná:-) -
super -aneta
ivi má to hodnotu a tím i správný význam popis je věcně správný, vyjádření je brilantně podáno , naprosto souhlasím -
ahoj martino aneta je moc fajn a pro me funguje jako dodavatel energie nikomu tak nesviti oci kdyz zpiva a hlavne to ma v hlave srovnany a po dlouhy dobe se na nasi scene objevila osobnost a to je ji teprve 18 let
-
Aneta
Ahoj lidi tak co rikate na Anetu Langerovou?????Ja ji hrozne moooooooc fandim je to supr zpevacka.Moc se tesim na jeji DVD. -
jejda....to už budeš asi straej co??tak to je jasný...anrtu poslouichaj jenom dospělí......co taky jinýho by měli poslouchat že jo!!!!
-
anetka je osobnost které věřím
Já přispívám jen na to v cověřím, komu věřím a taky prostřednictvím toho komu věřím a to Anetka jednoznačně u mne takový člověk je Přispěl jsem a jako podnikatel docela zajímavou částkou já vím že namítneš, že si to odepíši z daní takže mi to nic nestojí.. Ano odepíši ,mohl jsem však tyto peníze zhodnotit v jiných investičních záměrech či do zlepšení podmínek lidí , zaměstnanců -
Hloupost nade vše
Mládeži, chovejte se na této diskuzi slušně, ono to hodně vypovídá ne o samotné Anetě ale o Vás. Aneta má talent a umí zpívat, je moc hezké, co udělala pro nadaci Světluška. Když ji někdo nemáte rád, jděte na jiné stránky a je klid. Hudba je krásná v různorodosti, učí lidi toleranci a pospolitosti. Možná to některým z Vás časem dojde. -
ty musíš bejt blázen...bože....takový prase se ti líbí...mluvíš vo ní jako vo jediný co takhle přispívá....jo amimochodem kolik si přispěl ty????
-
pipipipi
kokokokodák,, mě se Aneta líbí a hraje si na kytaru.Mimochodem vydělala pro světlušku skoro 5 melounů)))a kolik ty jsi přispěla ? nic viď )))tak si na nic nehraj nulo ...bla bla bla -
sp adl
Aneta je Super. -
seš trochu ruplej ne?