Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Míšu

Naprosto s tebou souhlasim. Když Anetu nesnášej, tak ať ji neposlouchaj, ale ani nenazývaj krávou a podobně.
  • Pro Hatláka Patláka

Máš recht!!!
  • Aneta tady má některý fotky přímo skvělý. To není jenom můj názor. Aneta se skvěle hodí pro uměleckou fotografii!
  • Pavel a Karel

Máte samozřejmě pravdu a já souhlasím s každým slovem.Už mě nenapadá co k tomu ještě říct,tak se taky mějte fajn.Ahoj!=)).
  • pro Míšu

Máš pravdu. Do očí by jí ty sprostoty neřekla. Anetu nemusí poslouchat. Hlavně se staráme o její zábavu. To je teda něco!! Měj se fajn! Čau! :-)))
  • pro didku

Nějak prudce zábavná nejsi! Aneta je krásná žena. To je jasná věc!! :-)))
  • Pro Míšu

Píšeš to výborně. Souhlasím. Myslím si, že závistivá bude. Jenom o krásu přeci nejde. Hodně důležitá je taky povaha. Žena může být velmi krásná a namyšlená. A je to špatný! Nebrat!! Do očí by Anetě neřekla nic. To je mi jasný. Na Anetě se mi líbilo, že nepřecenila vítězství v SuperStar. Jak by asi reagoval někdo jiný? Aneta zůstala pěkně na zemi. Rozumný člověk to musí ocenit. Přitom byla po SuperStar hodně úspěšná! Měj se hezky! Ahoj! :-)))
  • Karel

Máš pravdu,podpora není náhodná=))
  • pro didku

Už nech ty kravky a další tvý výtvory. Názor můžeš napsat i bez těch kravek. Snad by to taky šlo. Možná jsi tak sprostá, že ti to jinak nejde. Já si myslím, že Aneta patří mezi krásné ženy. Naprostá většina mužů si to myslí taky. Aneta je vysoce inteligentní žena. Aneta má dobrou povahu. Aneta je výborná umělkyně. Podpora veřejnosti není náhodná!! :-)))
  • didka

Mimochodem,jakej teda má ta tvoje přezdívka význam,jestli se můžu zeptat?
  • didka a spol.

My TEBE bavíme jo???To spíš ty nás(aspoň teda mě určitě).Dlouho jsem se tak nezasmála.Prej "já bych jí to do očí klidně řekla..."ha ha to určitě.Jo,a mě nejde o to jestli je někdo ošklivej nebo ne,mě vadilo že vy dvě píšete že ji nemáte rádi protože není hezká(tohle nedokážu posoudit protože nejsem na holky:-))Ale vážně:Nevím co proti Anetě máš a je mi to jedno ale PROČ pořád píšeš že je kráva,že je hnusná...Když ji tolik nemáš ráda tak ji neposlouchej,když ji budou hrát v rádiu tak ho vypni ale nepiš pořád dokola takový hnusný nadávky-to se snad dá říct i slušně,že ji nemáš ráda ne?Takhle to vypadá že jenom závidíš(i když,možná to je pravda)
  • pro Já

Máš pravdu. Díky! Měj se hezky! :-)))
  • jenom bych vás chtěla upozornit že to co tady čtu ýe ste napsali že sme s marinou namyšlený...marinu neznám ale já si vo sobě rozhodn ěnemyslim že sem hezká!!dokonce si přiznám že sem škaredá ale to nic nemění na tom že aneta je děsně hnusná kravka!!!já bych jí to klidně do vočí řekla ale voni by mě za to zažalovali tak se nebudu namáhat...joa jestli já se vopakuju tak myslim že tu blbost že aneta je krásná žena si tada napsal asi 1500 krát....mimochodem nick didka má svůj výzam tato přezdívku ,,já'' si může dát jenom ten největší magor!!!hahahha....ani nevíte jak mě bavíte!!
  • Karlovi

Jo,svatá pravda.Taky se měj,ahoj:-))
  • Pro Já

Máš pravdu! Obě jsou pěkně závistivý. O jejich inteligenci si žádný iluze nedělám. Hodně to kontrastuje s vysokou inteligencí Anety. A něžný taky zrovna nejsou. Spíš umí být pěkně sprostý. Velikost Anety ale nesníží. Aneta by byla i bez zpívání hodně zajímavou ženou. Měj se hezky! Ahoj! :-)))
  • diskuse

Obě Langerky jsou dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pavel a Karel

No,jenom píšu svůj názor-myslím že stejnej nebo podobnej má hodně lidí...=).A nějaký dvě namyšlený...holky to nezměněj.Prostě si myslím že záviděj a dělá jim dobře když se můžou s někým hádat.Navíc jestli někdo má trapný přezdívky nebo co to psaly tak to jsou právě oni dvě.Prostě-pomlouvat může jenom ten kdo závidí nebo má inteligenci pod úrovní houpacího koně.Je to hnus,takový nadávky a pomluvy,zvlášť když by to nahlas nikdy neřekly-nikomu.Taky se mějte=)).Ahoj!=))
  • pro marinu

Jsi znuděná! Tak musíš vynadat nějaký osobnosti.Zřejmě ti to dělá dobře!!!
  • pro marinu

Co z toho nadávání máš?
  • Pro Já

Píšeš to pravdivě. Namyšlený budou. Vypadá to tak. Nejenom já si myslím, že Aneta mezi krásné ženy patří. Měj se hezky! Děkuju ti za příspěvek! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit