Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneta

... je to pizda. Kdo vi jakou ji ma... vyholenou???
  • aneto,jsi nejlepsi.ja budu mit k vanocum tvoje cedecko spousta andelu.
  • super holka
  • Anetka je nejlepší a fandím ji a jsem ráda že ziskala stříbrného slavíka
  • Anetka zpívá tak skvělě že to slovama prostě nejde popsat.............
  • andílek

Anetka je super-----------------------------------------star
  • xxxx

Anetka je pěkná
  • Anetka je super

Anetko si fakt superstar
  • :)

Co si budem povídat, Aneta je prostě boží...
  • !!Vše o Anet!!

Pokud chcete vědět o Anetce co nejvíc, tak se určitě mrkněte na stránky našeho Fan Clubu www.aneta-langerova.com :o)
  • Je to zkrátka náš Andílek :o)

Tenhle úžasnej človíček je pro mě jako dar z nebes a každý den děkuju Bohu, že existuje!! Díky Anetce jsem poznala i spoustu další super lidiček, a tak mam mnoho důvodů být šťastná - a věřte mi, že si to opravdu moc užívam :o)!!
  • Anetka

Anetka je boží, ale nemohli byste sem dát víc fotek?
  • ...

Aneta konečně ukázala co v ní je. Opravdu je to zpěvačka budoucnosti. Ale přijdou další dobré zpěvačky :o) nechme se překvapit...zatím si vede skvěle...
  • Ahojky ANETKO!!!!!!!!!!!! Si IDEAL mého ŽIVOTA!!!!!!!!!!!! Je mi 14 let.Ale na VĚKU přece NEZALEŽÍ!!Milujicí RADEK, Nap
  • Anetka je boží

od doby, co jsem viděl Anetu v soutěží "Česko hledá...", tak jí nesmírně fandím. Líbí se mi po všech stránkách. Hlavně to, že je to rockerka. Ona je úžásná. Má něco do sebe. Co se týký hlasového fondu, tak ten je naprosto v pořádku. Bez chyby! Dodnes mně mrazí, když si vzpomenu, jak skvěle zazpívala hity "Still Loving You" a "Thank You". Tyto songy podala znamenitě. Rovněž se mi líbí její vlastní tvorba. Klobouk dolů. Aneta je zpěvačkou budoucnosti. O tom není pochyb. Aneto, moc Ti fandím...
  • Anet je neuvěřitelná osobnost a úžasná zpěvačka! Strašně moc jí přeju úspěch a štěstí ve všem, co dělá a bude dělat, protože si to zaslouží!! Anetko zůstaň taková jaká jsi, zbožňuju tě!!
  • anetka je super a její cédo taky
  • Anet :-)

Co říci o téhle osůbce:-) Anet je úžasný človíček, má nádherný hlas a osobnost...moc prima se s ní povídá a je neuvěřitelně milá:-) Má krásné hluboké oči, srdce na dlani, energie z ní na pódiu jen srší. Je čím dál tím lepší..něco takového tu dlouho chybělo...!!! Přijďte se juknout na stránky oficiálního fanclubu Anet :-) www.aneta-langerova.com
  • aneta

aneta langerova ja super miluju ji ja to nejlepsi zpěvačka na světě
  • LANGEROVÁ ANČA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit