Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aneta

Jsi hodne dobra:)...Jestli si toto budes cist,tak si budes asi myslet:dalsi potrhla faninka...No,ale ono to tak neni.Nejsi moje nejoblibenejsi zpevacka,ale si hodne dobra,myslim,ze nikdy nebudes pysna.Proste si normalni.To u nas ,,star,,nejsou.Ty to ses,tak si toho vaz.Z kritiku nic nemej,oni nevi co rikaj.Zpivas skvele...Ahoj:)
  • jsi dobrá

jsi dobra jsi šit ale na mne nemáš a proto mi zavolej´737807737 bejby
  • láska

jsi sexsi
  • anetka

anet já ti něco povím né tobě né vám ona jde svou ceytou nechte jí bít ona nepřímula tui reklamu protože jí ptschy nezajmaj ona prostě de svou cestou a myslím že se rozhodla správně až vyhraje druhá česká superstar nebude lepší neš aneta to mi věřte a já vám říkám že ona není kašpárek je to rokerka ale není trvdá protože kdyby byla tvrdá tak bi to nebyla ona a je to její problém ona je prostě super a nikdo jí nezBRÁNÍ v něčem co cghce tak jí nechte. ale zato šárka to je pravý opak všude se sere musela bít na fotbalista roku byla trapná a ne jen tam ona je všude trapná tak vi tuý anetu nepomlouvejte ona de svou cestou ona chce to co chce tak i když není v telce to neznamená že jí ta karoera nebaví ona je prostě populární a vždicky bude tak jí nepomlouvejte to je zatím vše čau
  • seš super super super mnohem lepší neš šárka kdyby hyhrýála byl by to trapas stejně seš lepší i kdyby vyhrála šárk TAK BY SI STEJNĚ BYLA POPULÁRNĚJŠÍ a je dobře že ses dala svou cestou narozdíl šárka se pořád někam sere ona je tam ona je tam a je všude si cee je škoda že tě nuikde nevidíme ale je to tvoje rozhodnutí tak čau
  • moc dobře zpíváš a proto tě máme moc rády a máme tvé cd. Těšíme se až vydáš nové cd-čko.
  • jojo

ahoj anetko fakt krásně soívaš
  • Akropole

Opet musim nesouhlasit..HRUZA???Tak to sis mel jit Anet a jeji kapelu poslechnout ve ctvrtek do Akropole..to byl zazitek..to jooo.
  • Její písničky dost hrůza, ale furt lepší než taková Šárka nebo Samer!!!!!!!
  • Jsi princezna s kralovsky krasnym hlasem
  • Aneta
  • no prote zari na nebesich
  • anet

Ikdyz jsem velka fanynka Anet a jsem na holky,coz jak mohu z vlastni zkusenosti potvrdit opravdu z Anet nedela zadny symbol lesbicek..,tak opravdu nechapu,jak nekdo muze napsat ze ta pipka Vankova je lepsi a hezci! nez Anet...co vlastne Vankovic pro jeji fanousky udelala??Hm?Par playbacku(k tomu opravdu mizerne provedenych)na Nove a tim to konci..zadny LIVE koncert..nic..to,ze Anet tyhle vyumelkovane saskarny odmita a naopak dava lidem maximum ze sebe jejim koncertem na zivo,kdy je na ni videt,ze ji to opravdu bavi a tesi se rozdavat lidem...to je pro me ta spravna odmena a ne prihlouple TV show..no nic..neco si necham zase na priste..mejte se..Ufi
  • Šárina že to měla vyhrát?!?!?Každej druhej na ulici zpívá líp jak Vaňková no to by na světoví superstár byl trapas kdyby tam za ČR byla ona! Nechápu jak se mohla dostat do finále!Aneta je svá, zpívá pěkně a nepotřebuje dělat kolem sebe skandály!
  • Znám lepší
  • ch bože co sme to našli...!

co to je tohle jako?????místo aby to vyhrála hezká a talentovaná Šárinka tak to vyhraje tlama aneta která bručí jako medvěd....FUJJJ a nikde jí ani nevidim ...není to trošku divný když je to ta naše super hvězda.....no jak chcete................
  • ANETKA

ANETO JSI SUPER DOBŘE ZPÍVAŠ A PROTO TI FANDÍM...... DOUFAM ŽE TO DOTAHNEŠ AŽ DO KONCE....
  • vyspíš se se mnou . prosím dej mi číslo
  • Anetka je jednička

Ahojky aneta fakt má krásný hlas zpívá líp než Balogová Tak ahoj ANDREA:-)
  • jsi jednička

Moc Ti držím palce.Tvoje cd je bomba, i když příště bys mohla přitvrdit.Když slyším "křídla motýlí",naskakuje mi husí kůže, ale v tom nejlepším.Je to špička! Ukaž všem těm Vondráčkovejm,Bartošovejm, Vaňkovejm...co je to hudba.Držím palce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit