Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetko jsi super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pozvanka

zvu te na sklenku
  • Aneta je člověk, který tu moc v našem showbysnysu chyběl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak může někdo narážet na její osobnost, uvědomíte si vůbec, co způsobujete člověku, který se snaží dělat hudbou s láskou a jen si určitá skupina dělá naprosto vulgární poznámky. Já taky respektuji Šárku a nemám nic proti ní.
  • Aneta je šílená, CD taky, nic jiného neposlochám
  • Aneta

poslala by si nem 2 podepsaný fotky????????????????????????? odediš!!!!!!!!!!!!! !!!!!
  • už je trapná jak všude rozhlašuje že je sama sebou! Jak je ostříhaná vypadá jak borec! No a zpěv děs, nuda, hrůza! Prostě je celá děsná!
  • Aneta

Aneta se mi líbí v tom že si do ničeho nenechá mluvit a že zůstává sama sebou,ale vadí mi že není v televizi to by mohla párkrát zvládnout spívat na plejbek no to jí přece nezabije já jsem chtěl jít na její koncert ale nemůžu protože její turné nezasahuje Ostravu a zatím žádné vystoupení v Ostravě neměla kromě Anděla nic!Ale spívá superně aspoň,že vydala CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DOVĚTEK

aneta je podle mýho lepší něž Sámer.songy jsou sice Super.Ale osůbka nic moc.NESNÁŠÍM LIDI KTERÝ SE NEUSTÁLE OBLIZZZUJOU.Dolinek je mi volnej...Šárka děs,děs děs a hrůza!!!! Nová HELENKA VONDRÁČOČKOVÁ.Sladkééé mámenííííí.Julik radši NO coment-škoda slov. Tomáš.....Aneta a Petr je hravě strčili a podle mě ještě strčí do kapsy! Uvidíte.
  • Anetka je božííí

Aneko,ty jsi ta nejnejnejnejlepší zpěvandule,jakou znám.6.4 jsem byla na tvém koncertě v Liberci.Bylo to:Boží,bombový,skvělý,úžasný skvělý!!!Ty jsi skvělá,bomová úžasná a suprová holka s dobrym muzikálním srdcem.Se srdíčkem napravém místě!!!Myslím,že tvůj anděl strážný(maminka)je na TEBE MOC PYŠNÁ!!! Napište mi někdo adresu do jejího fanklubu-Čusík lidičky
  • Jsi moc dobrá

Milá Aneto,nejsem žádný teenager,nebojak se to správně píše,je mi 46 let,ale Tvůj projev je perfektní a jak já, tak i moje žena jsme Ti ve finále dali hlas.Promiň to tykání,ale jestli jsi opravdu skromná,tak se neurazíš,tady u násje to normální.A na ty zastánce Šárky a ostatních soupeřů nereaguj,je to závist.Hodně štěstí a moc pěkných písniček.
  • prej že je aneta rokerka jo???hahaha!!!!jo a mimochodem kdo tady psal že šárka zpívá jenom na playback a nemá žádný live koncerty tak se pořádně splet!!!Má jich v tejdnu kolem 6 na různejch akcích.šárka chce bejt jenom lidem nablízku a proto je vobčas v tv...........
  • hahaha

doufám že příští superstar už nebude tak nudná šeredná a zpívající jako medvěd.....prostě že to nebude langerová která vypadá jak ped smrtí.....fuj....až e mi z toho zvedá žaludek.......zlatá šárka.....pěkná holčina,krásně zpívá a je úžasná........
  • Aneta je super
  • Milá Aneto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

jsi vynikající zpěvačka! doufám a věřím, že i nadále budeš sklízet takový úspěch jako doposud! Já osobně nemám ráda lidi, kteří se přetváří a ty mezi ně určtě nepatříš!
  • Jsi skvělá, Aneto!

Moc hezky zpíváš, jsem tvoje velká fanynka! Agy.
  • Anetko.Jsi prirozena,na nic si nehrajes.Jsi sama sebou,proto jsi ta nejlepsi...a lide te miluji.Vim,ze jsi to v zivote nemela nejsnadnejsi a i ani jako Superstar to nebude lehke,ale ty to dokazes.Ty dokazes vse.Prijmi prosim me podekovani...podekovani za to,ze jsi prvnim clovickem,ktery se chce podelit o sve pocity,ktery chce ostatni potesit svou hudbou(a to nekomercne).Preji mnoho stesti do dalsich let.Tva vecna fanynka
  • Je nudná a obyč!
  • Jsi nejlepší ze všech SuperStar!!!!!!!
  • lok

Anet si jednicka
  • je super!

neni obyčejná-má krásnej hlas a je dobrá a je superstar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit