-
vše nej
Trochu pozdě ti přeju vše nej ke svátku, hodně zdraví a mnoho úspěchů! P.S. Koncert v Pardubicích byl super!:-) -
ahoj
ahoj Aneto přijedeš do Kutný Hory?já společně s Žirafou se na tebe těšíme ahoj Zabiják -
Přání
Aneto,přeji Ti k svátku jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a co nejméně nepřejících lidí kolem sebe. Denně na Tebe vzpomínám, jak studuješ/nešlo by to od září dálkově???/.Na koncert do Plzně ani do Lucerny bylo vyloučený se dostat/beznadějně vyprodáno dopředu/. Asi jsem to podcenil. A tak se ještě zeptám i pro nás některé dříve narozený.Poslouchám Tě skoro denně jak dovolí čas na Impulzu.Jsou klucí i holky v to rádiu bezvadný a dobře Tě tlačej. Ale, máme se těšit, že se objevíš v televizi? Samozřejmě ne jako estrádní šašek či výplň mezi různými stupidními šou, ale jako pro nás většinu z českých luhů a hájů tolik žádanou opravdu bezvadnou zpěvačkou. Byla by opravdu škoda, abychom na Tebe pomalu, ale jistě začali zapomínat. Ještě se Ti přiznám k takové zajímavé věci. Totiž nejenom mně, ale i mým některým známým už při soutěži Superstár v loňském roce nás při Tvém zpěvu jak se říka mrazilo v zádech. Zvlášť v takových těch momentech jak se říká, když "prohrábněš rošt". Nedopusť, aby nás to mrazení přestalo. Těším se moc na Tvoje další CD. Ahoj.Standa. -
:-)
Vše nej ke svátku a krásnej den!:-) -
ANETA JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!
Kam se na Anetu hrabou ostatní ze Superstar, mylim z týhle Top 12, nikdo na ni nemá, možná tak trochu Gabina Al Dhába, ale i ta někdy zazpívá falešně, takže Anetka je prostě NEJLEPŠÍ! -
A
Anetko myslím, že Tvoje hvězda zapadá s příchoden Tvoho bratříka... -
Tak sem si jen tak brouzdal na netu a najednou vidim clanek o anete ze odehrala nejake koncerty na festakach a jen sem chtel upresnit ze na RfP zaspivala dve nebo tri pisnicky s divokym bilem(jedna z nich byla malování-to se jim povedlo) a jeji druhej koncert na sazava festu byl vykelimkovanej a docela vostre.Verte mi ja tam byl.
-
Pozdrav
Zdravim Všechny co mají rádi ANETU!!!!!! -
PROSIIM
Anet jsi moc SUPER.Byla jsem na tvem turne v Olomouci.Bylo to senzacni.Jen me velmi mrzi,ze nemam tvou fotku s podpisem:(( Prosiiim tedy o zaslani tve fotky. Moc dekuji predem. Odepis mi prosim na muj mail,at vim jestli mam na tu fotku tedy cekat a ja ti pak napisu moji adresu. -
Nic proti Anetě, ať zpívá, když ji to baví. Nic proti těm, co ji poslouchají. Ale deprimuje mě, jak málo stačí ke slávě. Nezpívá falešně a hrdě hlásí, že nebude chodit na estrády (na Primě už sice v jedný byla, ale to byla tzv. estráda intelektuálská, to se toleruje). No a???
-
Hele ty bamberice:-)
Mas rada banany? -
ma pekny hlas a nic vic a hlavne se mi nelibi jeji vlasy hruza
-
FAkt vas lidi nechapu...proc nezijete svoje zivoty...ale prozivate zivoty jinych...a ty svoje nestihate...a btw Aneta je jenom jedna z mnoha holek...kdyz se nachladi tak ma stejnou rymu jako vy nebo ja... fakt je tezke vas zaprisahle fanousky chapat
-
aneta
aneto ses nejlepsi!!!!opravdu. -
Nemá nikdo Anety e-mail?????
NEMÁ NIKDO ANETY E-MAIL????????????????? -
Katastrofa
Úroveň příspěvků mluví za vše. Snad to nečte moc lidí,Anetu nevyjímaje.Mohlo by se jim navalovat. Naneshledanou -
Superstar
Sledoval jsem první superstar,sleduji druhou superstar a zjišťuji,že na tebe Anetko nikdo nemá!!!Přeji hodně úspěchů -
pozdrav
Ahoj Anetko,jsme tvoje velké faninky. Prosím tě mohla bys nám poslat 3 podepsaný fotky z věnováním a to pro Lenku,Karolínu a Báru.Adresa je: Lenka Mašková Manětínská 174 Kralovice 33141 Prosím posly to postou na adresu Lenka............... Posly to co nejdrive predem děkujem. -
Anetka je supeeer
-
Stan se sebevedomnejsi
Jses nejlepsi.