Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda zpívat opravdu neumím, ale podle mě je anetino zpívání dost nic moc!Její klipy jsou nudný jako její písníčky BLÁ BLÁ BLÁ!je to můj osobní názor někomu se ta nuda zjevně líbí ale to teda nechápu!
  • Pro k.e.t.a

Nauč se zpívat jako ona a potom tady dělej machry!
  • Anetce

Anetko,zustan takova jaka jsi....mam te rada.
  • anetka je nej :)

jsi super!
  • Anet to je hrozný co dokáže někdo napsat!

Nezasloužíš si to, jenže anonymita a mindrák dělají svoje ! Vé své podstatě těch lidí je mi líto... Nenech se odradit , jsi skvělá!:-) hoj pupik
  • jo,anetka je super...jeji e-mail je: aneta@langervaaneta.cz,zdravim vsechny jeji fanousky a tomu zbytku vzkazuju ze vy byste to lip nedokazali a ze to jak vypada je jeji vec a hodne lidi vypada o hodne hur nez ona a jeji hlas je nahodou dobrej...
  • Ahoj anetko jsi nejlepší a miluju tvůj zpěv jsi pro mě jako teta byla jsem na tobě na mattoni dala by jsi mě email.
  • jsi out

Tvůj hlas je stejný jako má ožralec kterej de ráno dom z pařby tvůj vzhled je to nejhorší co jsem kdy viděla. Vzpamatuj se! Tvůj klip na voda živá je nenápaditej trapnej a nejhorší co sem kdy viděla!Horší je snad jenom Hříšná těla,...A vůbec tvý písničky sou sračky!!!
  • Mas peknou holou kundicku a ty kozicky taky nejsou spatny
  • Ahoj Nejlepší Anetce
  • Jsi nejlepší

Anetko jsi nejlepší zpěvačka u nás.Tvoje CD poslouchám každý den,nikdy se mi neomrzí,je to bomba.Doufám,že i Tvoje druhé album bude tak super jako to první.
  • Anetce (oprava)

Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úspěchů na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky
  • Anetce

Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úseků na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky
  • anetka je nejlepší!!!!!!!
  • tady nekdo chtel e-mail na anetu,tak teda:aneta@langerovaaneta.cz tak zdravim a anete preju hodne uspechu:-)
  • ahoj anetko

ahojky anet jak se mas ???? mas krasny hlas a cd,divim se ze nemas jeste kluka.ja rada take zpivam a chtela bych byt jako ty ..... mohla bych si stebou za zpivat
  • Ta Nejlepší

Moc Anetě držím palce. Podle mě je to skutečná osobnost.Její sláva rozhodně jen tak nepomine,třebaže je tu nová Superstar. Anetka je totiž ta nejlepší.
  • pro lentilku

jasne,uplne s tebou souhlasim...
  • Anetka

Anetka je prostě super,úžasná zpěvačka se svým osobitým názorem a charizma.Česká republika ji opravdu moc potřebovala a vážně pozvedla úroveň hudby u nás.Aneta je prostě skvělá a jestli se to někomu nelíbí má prostě smůlu.Její písničky jsou dobrý o něčem.
  • Anetě

Anetko, jsi skvělá zpěvačka s velkým dramatickým nábojem. Při Tvém včerejším vystoupení na finále SuperStar II. jsem si znovu říkal, jestli by pro Tebe, časem, nebyl lepší žánr třeba šanson /jaký zpívala Edith Piaf, Mirelle Mathieu nebo naše Hana Hegerová/. Prostě písně, kde je hodně lásky, trochu bolesti a nejvíc touhy. Lubomír

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit