Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ????

O co ti jde? Nemůžu vyjářit svůj názor? A já jsem snad tvrdila, že bych líp zazpívala? Co to blábolíš?
  • Je to sice pěkné že ji nechceš urazit,ale jak už jsem tady někomu řekl.Nauč se zpívat jako ona a potom tu machruj že je o třídu níž s hlasem než Balogová.Neříkám že Balogová neumí zpívat je opravdu skvělá zpěvačka.Ale nedělej tu machry.To co Aneta zaspívá bys ty určitě nezaspívala.
  • Hej,na co tkový romány.Nestačilo by říct:Jsi skvělá zpěvačka,ale mohlo by to být i lepší.Co?
  • Anet, vůbec netuším, jestli

vůbec mrkneš někdy na tyto stránky. Snad ano. Víš, zajímalo by mě, jaký máš názor na zpěv Martiny Balogové? Víš, já ji fandila a promiň, ale myslím si, že hlasově jseš opravdu o třídu níž než ona. ( ale to jsou jen mé pocity a ani v nejmenším Tě nechci urazit). Víš, jseš zpěvačka a rozeznáš kvalitní hlas, tak bych ráda vděla, co si sama o tom myslíš. Nechci se Tě ani v nejmenším doktnout, byla to přece soutěž a Ty jsi vyhrála . Gratuluji, opravdu upřímě.Šárka Vaňková Ti opravdu nemohla konkurovat. Jseš opravdová zpěvačka. Nic méně si myslím (doufám, že mi to nemáš za zlé), ale Martina byla a je opravdu vyjímečný talent. Neuraz se prosím, ale měla to být ona, která beze sporu ukázala ten nejlepší hlas, který se u nás, v tak malé zemi vyskytne jen vyjímečně. Chtěla jsem jen vědět, co si o jejím zpěvu myslíš. Přeji hodně úspěchů v kariéře, ale co je důležitějš, a Ty víš, že to není fráze, ale hlavně ZDRAVÍ. Dala bych hlas Martině, ale Ty jsi byla hned druhá kočka, které jsem fandila . Joo, bylo to dilema. Věřím, že se nezlobíš, že jsi tak docela nebyla má favoritka, ale ještě něco. Víš, když zpívala Martina, opravdu mi běhal mráz po zádech. Ten, kdo trochu rozumí muzice, takový pocit už určitě zažil, že Tě zpěv zasáhne přímo do duše. Tak co, Anet, zkusíš napsat, co si o zpěvu Mariny opravdu myslíš? Věřím, že není mezi Vámi rivalita a budu si moc cenit Tvého názoru. S přáním všeho nejlepšího se s Tebou loučím. A pokud Ti čas dovolí, budu se těšit na Tvoji reakci. Dobrou noc.
  • Anetě

Anetko už se těším na Tvé další Cd.Bude to moje třetí cd od Tebe.Mám i to první. Než si se stala superhvězdou a je skvělé.Ať se ti daři.
  • pro Anetku Langerovou

Jsi vážně úžasnej človíček,kam se na tebe hrabou nějáké celebrity!!pap
  • Pro Kristinu

Přidání příspěvku by mělo mít nějaký smysl. Přece jenom. Měj se fajn. Čau!
  • přidat příspěvek

chci ji přidat příspěšvek ahoj
  • Aneta rozhodně není namyšlený člověk. Myslím, že většině lidí to jasné už je. Zůstala nohama na zemi. :-)))
  • samozrejme ze aneta neni namyslena,narozdil od nekterych ostatnich celebrit...a vsichni co rikate opak tak asi nevite jak vypada opravdu namyslenej clovek...to aneta opravdu neni
  • Pro Anetku !!!!

Ahoj Anetko ! Jsi opravdu senzační a senzačně zpíváš a máš překrásné CD . Tvoje fanynka Martinka Riemlová
  • Anetko,

Anetko moje,mám tě moc ráda a i když byl teď další ročník SuperStar,pro nás fanoušky budeš vždycky stejně nejlepší.Samo,že sem ti posílala hlasy.Ty si samozřejmě musela vyhrát,protože si nejlepší a nikdo se ti nevyrovná.Přeju ti hodně štěstíčka a úspěchů.Anetko,všichni o tobě říkají,že se z tebe stala namyšlená koza.já tomu nevěřím,nechci tomu věřit,to přece není možný.My dvě máme podobný život a nevěřím tomu,že bys dokázala být namyšlená.Nevěřím tomu a všichni co to říkaj,tak ti ať jdou někam.Jseš skvělá,mám tě ráda a prosím nezpychni!!! Pa,Tvoje Míša.
  • Aneta je hezká žena. Má zajímavou duši. Je hodně inteligentní. Aneta je skvělá zpěvačka. U nás se aktuálně nachází na vrcholu. Její hudba mě nezklamala. Na své CD moc času neměla. Termín byl šibeniční. CD Anety je výborné. To se tedy obdivuju. Aneta je prostě šikovná. :-)))
  • rabis

ze zacatku jsem si myslela ze bude mit dobrou hdbu ale sklamala me,je jak strasak do zeli.
  • Anetka je ta nejlepší česká zpěvačka,kterou znám! fakt je boží a její písničky sou mooc super! hlavně je děsně sympatická, je to moc milej človíček a nejni namyšlená a podobně..jako ostatní celebrity! fakt ji mám mooc ráda =)
  • To jseš možná tak ty..
  • Aneta

Aneta je nejlepší!!!!!Žádná superstar se jí nevyrovná!!!!!!!!!!
  • Anetka Langerová

Anetka je ta nejnejnejnejnejnejnejelepší a nejskvělejší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pozdrav

ahoj moc moc se mi Anetko libis a chtel bych tvuj podpis protoze si uplne super!!!a letos to na slavikovi Lucce Bile pekne natres!!!
  • ahoj anetko jdu na tvuj koncert do buchlovic u uherskeho hradiste a uz se moc moc tesim na to az te uvidim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit