Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je celosvětoví hodnocení?

Jestli jo, tak jsi fakt goooooooooooooooood a jestli ne tak jsi taky gggggooooooddddd kdyby jsi mohla tak odepis papa
  • .........

ahoj anetu mam rád je zaujímavá a jej klip na voda živá je super i ked mohol byt lepší ale to by mohi byť všetky... si doobrá...mne sa zdá že si lepšia ako tá slovenská superstár.a ty sima vli zaujala tým ajk rozprávas a tak...mozem povedat ze sa pridávas ku mojim oblubeným spevákom. uvidíme či sa to nepokazí ... výhra je.. bud nápaditá a trocu extravagatná...
  • jen tak

ugrrh
  • Ahojky Anetko!!!

Ahojky Anetko,jak se máš?Jsi moje nejoblíbenější zpěvačka a v soutěži Česko hledá superstar jsem ti moc fandila a posílala hlasy a mám i tvoje cédéčko,které u mě pořád hraje.Strašně se těším na tvůj koncert na který pojedu.Měj se hezky a moc tě prosím odepiš mi na můj e-mail.Děkuji a moc zdravím!!!Ahoj
  • Je pravda, že má Aneta problém se srdcem???????
  • AAANEEETKAAA

..je to fajn človíček, skvělá osůbka, Anetka je prostě úplně nejlepčííí láááh...HO
  • Aneta je výborná zpěvačka. Za poslední rok se zlepšila její vizáž. Aneta patří mezi hodně atraktivní ženy. Pro muže je Aneta přitažlivá žena. Nejen zpěvem. Vysoká prodejnost jejího CD není náhodná. CD je skutečně výborné. Myslím, že jedničkou je Voda živá. Ta je hodně parádní! Hlas Anety je velký dar.
  • Aneta

Kdo tady píše tak ohavně a je jedno o kom,tak jste normální úchyláci.To si pište někde jinde a jinam.Vše je vaše závist,protože sami by jste se nikam nedostali s vašími hlavami plnými pilin.Divím se,že ty vaše sprosté bláboly nevymažou.Aneta umí spívat s citem a nádherně/viz.Živá voda/Vy ostatní co jí haníte můžete tak k rybníku kvákat se žábami.
  • pro anetu

Aneta je skvela!kdo na ni nadava je kreten!
  • Něco na tý Anetě je...

A já nevím co.Sice ji zas tak nemusím ale v porovnáni se všema superstars je skvělá!
  • Hrůza

Zase DAMOKLES už mě sere jak všude podváděj, je to v každý diskusi, na každym chatu všude je podvodnej odkaz na DAMOKLES. Sou to hovada který neuměj jinak nahnat návštěvnost jejich stránek než takovejma podlejma akcema. Vždycky když na to naletim mám chut jim tam hodit granát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • :-)))

jo,anetka je proste nejlepsi...
  • hohohohohohohohho

uáááá.lááááh.Já prostě ANETKU, Láhnetku uplně zbožňuju.Taková euforie v srdci když ji vidím, slyším nebo čtu něco o osobě výše zmíněné.ANEETKAAA hoooo.Celkem jsem byla na třech koncertech a každej z nich byl jedinečnej.První byl úplně boží, jelikož jsem ji poprvé viděla na vlastní bulvy a bylo to totalně láááhlý.Zpívala tam i se svou skupinou SPB ho.ho.Já z toho nemohla týden spát.Když jsem zavřela oči, tak jsem jí viděla.ho.Už se mi o ní i několikrát zdálo.ho.Šáhla mi na ruku(a dvakrát) a já si za to šáhla na její právě ostříhaný vlasy.ho.Ona totiž v tom snu seděla vedle mě v autobusu.Tak to by bylo.Ten druhej koncert byl v jejím rodném městečku, v ŘÍČANECH.ho.Šla jsem tam po Masarykáči a připomínala si, že tu ANET taky chodila.Tak jsem vodupávala každej šutr vedoucí k hospodě, kde se sešli všichni láheláci.Pak jsem se šla s Cherrri projít.A doma jsem zjistila, že jsme šli směrem k jejímu bydlišti.ho.Byla jsem z toho úplně nadšená.I když jsem se potom dozvěděla, že někteří si ještě večer, teda asi už ráno udělaly výlet až k jejímu paneláku.A taky v Říčanech na koncíku ukázala poprvý svůj novej klip-Motýlí křídla...ale normálně se to jmenuje Hříšná těla, křídla motýlí.A ten třetí byl taky moc fajn.Přijela za náma až do Ústí.ho.Dostala jsem se až do DRUHÝ řady.Ale přes ty kačeny přede mnou jsem se nedostala, ale viděla jsem dobře.Ve chvíli když přišla na pódium se mi rozbušelo srdce.A jestli někdo viděl v předu dvě holky, které skákali s Matonkou nad hlavou, tak to jsem byla já a cherrri.No tak jsem se vypovídala.Možná bych to měla ukončit.Ale ještě jsem si na něco vzpomněla.V červenci jedu na fesťák do Kadaně, kde bude i ANETINKA.A už se tam moc těším.HO....a teď trochu hudby: Když končí se den a usne má zem, pak na malou chvíli, vrací se zpět můj niterní svět.To je moje nejoblíbenější písnička od ANETITINKY.Je úplně procítěná.A já ji žeru.Ale ty ostatní jsou taky úplně super.Ho ho ho ho.No asi už jsem řekla všechno, a jestli si na něco vzpomenu, ještě se tu ukážu a napíšu nový zážitky....to je konec HO HO HO Lááh
  • Kdo si myslí,že Anet neumí zpívat,tak ať zajde na ušní!!!!!Vždyť má krásnej hlas,a její písničky o něčem jsou.A kdo tvrdí,že ne,tak v tom případě neví,o čem je hudba!!!Určitě je stokrát lepší než nějakej uslintanej Sámer,kterej jediný co umí,je krouti se v křečích jakéhosi tance na nějakou trapnou písničku,usmívat se debilně do kamery a balit na to náctiletý holky! A co se týče její osobnosti,tak by se k tomu neměl vyjadřovat nikdo,kdo ji pořádně nezná!!!Znám lidi,kteří měli možnost s ní mluvit a všici se shodujou,že je to úplně normální holka,žádná namachrovaná hvězdička. A k tomu vzhledu-myslim,že je to úplně normální holka,s vlastním stylem,co se týče jak oblečení tak vlasů.Lepší než kdyby to byla nějaká ujetá blondýna s růžovýma hadrama a lokýnkama ve vlasech!!!Takže všici,kdo proti ní něco máte,tak se trochu zamyslete,co vám vlastně vadí,protože její hudba,osobnost i vzhled jsou naprosto v pořádku!!!!!!! AŤ ŽIJE ANETKA!!!!!!HO!
  • SMRDÍ
  • pro toho prede mnou

to ses ty sam(a)kdyz se nemuzes ani podepsat...
  • a podle me je aneta super,i kdyz ma jeste porad co zlepsovat...to je zase muj osobni nazor...
  • tak se nehadejte,vzdyt se jeden clovek nemuze libit kazdymu-kazdej ma jinej vkus.me se treba libi jak aneta zpiva a to ze ze sebe nic nedela.jenom mi vadi kdyz ji nekdo nadava ze je p..a nebo k...a apodobne ale kdyz to nekdo rekne slusne a nenadava ji tak je to jeho vec,ne?proste to nejde aby se jeden clovek libil uplne vsem-a tak je to se vsim,nejenom s lidma...
  • Tak hele ty trapnej ubožáčku tohle je můj názor a za tím si stojím a věř mi že mi je jedno co si o mě myslí taková ubohá existence jako ty!Jak se tobě aneta líbí já ji nasnáším!
  • ninja

hele k. jedinej nudnej si tu ty a taky si velká sračka!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit