-
(o) Anetě
aneta je super clovek kterej v nasi hudbe moc chybel.jeji posnicky-hlavne hrisna tela a voda ziva jsou super a nechapu ty co pisou jaka je pi... a podobne.proste ji zavidi,to se snad neda jinak vysvetlit...anetko,jen tak dal a nevsimej si tech debilu co ti pisou takovy hnusarny.jsou to trapny ubozaci ktery ti bud zavidej nebo absolutne nerozumi hudbe nebo se nechteji smirit s tim ze na tebe proste nemaj anebo maj takovy mindraky ze nadavaji nekomu jinymu...anebo taky vsechno dohromady,ze.hlavne zustan takova jaka ses pac takovou te mame radi... -
dodatek
jo,a neni vůbec tlustá a i kdyby byla tak to nic nezmění na tom jaká je uvnitř a to jak vypada je čistě její věc a i kdyby jak debil vypadala(jakože nevypadá)tak co?znám lidi který vypadají daleko hůř...a zaráží mě jedna věc:proč tady někteří(naštěstí vás tolik není) soudíte lidi podle toho jak vypadají??jste fakt ubohý.podívejte se třeba na Sámera:ten je sice hezkej ale tak strašně namyšlenej...a třeba Petr Poláček:ten moc hezkej neni ale je sympaťák...chápete doufám co tím chci říct?... -
aneta je super
superstar2 je na nic pro me je stejne jedinou superstar na celem svete jen Anetka ma super pisnicky a ani bende ani horvat na ni nemaji ps samer issa je trapny -
Aneta je KING
Aneta je ta nejlepšííí zpěvačka pod sluncem!!!!! -
Aneta je to nejlepší co vás mohlo v tomto století potkat vy jakoželidi.
-
šáriánce
mozna mas pravdu ale takovych je spousta zpevaku.ja si myslim ze ona se zlepsi-nemela jeste tolik casu neco poradnyho ukazat...no,uvidime... :-) -
nic moc
Mě se nějak nelíbí-strašně málo se prosazuje a ve svých písničkách se neumí odvázat. -
Hm.....
Já si myslím,ze zpívá dobre. -
aneta je super,myslim ze nekteri ji jenom zavidite protoze byste sami chteli byt jako ona a NEMATE NA TO,takze se uklidnete,debilove.a zdravim vsechny co maji anetku radi...
-
tomyikovi,gbine a spol.
aneta neni vubec namyslena,ma dobry pisnicky,prijemny vystupovani a krasnej hlas a je super,takze VY se jdete vycpat-docela obycejne ji zavidite ze ani zdaleka neumite to co ona.jo,a navic nikoho nepomlouva narozdil od nekterych svych kolegu ze SS,takze JDETE DOPRDELE,idioti.jo,jeste neco,naucte se psat a pak neco rikejte.A NEZAVIDTE!!!! -
Anetě
Proč si se nechala ostříhat???????Vůbec ti to nesluší!!!!!!!!!!!!Seš HROZNÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! -
pouhá závist
Po přečtení některých vulgárních příspěvků jsem usoudil,že tito "přispivatelé" trpí pocitem méněcenosti a závidí Anetě Langerové jeji úspěch.Jinak by nemohli přehlédnout její příjemné vystupování ani neslyšet krásně zabarvený,sytý a čistý hlas. -
fandím vám jako zpěvačce a držím palce pro další příští
-
Jsi skvělá a moc ti fandím.jsi úžasná
-
Fandím jí!!!Ať zůstane sama sebou a nehraje si na boha. Jedině tak má velkou šanci.
-
Langerová
Dřív byla v pohoodě, dneska je to namyšlená kačena, zhubla jak prase a chodí jak nafetovaná - už to není ona, je trapná. -
Anetkaaaaaaaaaaaaa !!!
Ahojky Anetko !!!!! Jsi fakt boží. Jseš moje nejoblíbenější zpěvačka.Máš dobrý písničky. Seš vyjímečná. I když ted budeme mít 2 Superstar ,tak ty budeš vždy ta první. Ta naše jednička.Akorát ,prosím tě nech si dorůst ty vlasy !!! Slušelo ti to mnohem víc. Ani trochu meka-upu by neuškodilo. jinak seš bezva !!!!! Už se těším na tvé druhé CD. -
langerová aneta
SEŠ PROSTĚ SSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRR RRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!§§§§§ -
Jsi fakt superzpevacka
Vubec nic se nedeje, ze mas nyni kratsi vlasy, zpivas stale uuzasne, a jsi skromna a sympaticka holka. Tesim se na Tve dalsi koncerty, a drzim ti palce v Tve kariere a mnoho uspechu v ro[c]k musik. Zdenaal -
přispěvek
Aneta je super a je dobře že je taková a ma dobrého brachu.Lidé jsou zavistiví.Anetko jen tak dál fandim Ti.