-
pro liz
Anetě nezávidím. Přeju jí úspěchy. Závistivci si neuvědomí, že Aneta musí dost tvrdě pracovat. Aneta je nejžádanější koncertní umělkyní u nás. To je něco! Dlouhodobý úspěch jejího CD je taky bomba. Navíc má ještě školu. Musí si to hodně odpracovat. Proto jí úspěchy přeju! :-))) -
Anetka je ta nejlepší zpěvačka,byla jsem na jejím koncertě....je fakt skvělá..
-
super wallpapers
chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com -
Anetko,fandim ti...
-
NAJ
ANETKA JE NAJ JE LEPSIA AKO SLOVENSKA SUPERSTAR SOM JEJ VELKA FANINKA TYMTO JU POZDRAVUJEM CAUTE :-) -
Anetka je NEJLEPŠÍ a kdo to netvrdí tak je .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................neni normální
-
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
pro autora zpěvačka Polly nebo co to mělo znamenat
Tak hele,proč pomlouváš někoho kdo něco dokázal??českej národ není vůbec(teda až na výjimky jako třeba ty)tupej-kdyby byl tupej tak zvolí za SS třeba Standu Dolínka nebo Š.Vaňkovou nebo někoho podobnýho a to se naštěstí nestalo.A jestli je někdo pipina tak to seš ty.A jenom tak mimochodem,ty dvě...jak ty říkáš zpěvačky-kdo to vůbec je???v životě jsem tyhle jmena neslyšela!!!!!! -
No jo závist je hold krutá věc!!!!!!!!!
-
Pro Nadu a fanclub
Díky za pozvání. Výborně bylo napsáno, že se těšíte na všechny. Je taky výborný, že zavítáte na tyto stránky. Počet příspěvků je tady vysoký. U Anety to už ani nepřekvapuje. Je taky zveřejněno, že v TOP 10 osobností má Aneta deset tisíc návštěv za 30 dní. Vlastík má polovinu. To taky o něčem vypovídá. O dalších účastnících prvního ročníku SuperStar se taktně zmiňovat nebudu. Oceňuju, že Aneta ze sebe nedělá velkou hvězdu. Aneta strašlivě miluje muziku. Aneta je taky hodně zajímavý člověk. Přeju hodně štěstí! Čau!! :-))) -
I přes ty nektery blby kecy,vim ze Aneta je supr holka,ktera neni zadna televizni popina a ze je supr,nema chyybu teda az na svyho bratra!!Drz se
-
Věřím, že to nemá lehký. Na některý lidi se moc spolehnout nemůže. Naštěstí je velmi inteligentní. A to je fakt dost důležitý. Líbila se mi, když řekla, že miluje rodinu a muziku. V půl druhý v noci jsem hlasoval do prestižního Téčka. Objevilo se příjemné číslo 14. Doufám, že první místo vydrží. Klip je vynikající. Asi náš nejlepší za deset let. Hlasuju ale do různých hitparád. V ženské kategorii je Aneta v naší pop music na prvním místě. :-))
-
anetka je nejlepší!!
nevim, co tady máte proti Anetce, je to fakt dobrej človíček, kterej to nemá mnohdy lehký, ale zůstává svá a na nic si nehraje!!je super!!!!!! -
fanclub
jestli chcete, přijďte se podívat na stránky anetina oficiálního fanclubu, můžete se jen tak podívat, prohlídnout si fotky, nebo pokecat na chatu. Těšíme se na všechny. www.aneta-langerova.com -
Pro zpěvačku
Aneta je vynikající zpěvačka. Je to taky velmi zajímavá žena. Ani krása jí nechybí. Je prokazatelně úspěšná. Čau. -
FITNESS TYRAN
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
Fanoušek pipiny
Nemáte na tu pipinu email? Jak to ta šmudla mohla vyhrát? Proč ji není dnes slyšet? Vyhrála díky pár šulinům, co neví co s prachama.... Mohli tak utrácet v debilní soutěži, a podporovat všiváky za debilní hlasy!!!! Proč tak rychle zhasla???? Opravdu je český národ tak tupý?????? Linda Finková a Markéta Muchová - to jsou zpěvačky!!!!! -
ko
Máš pravdu. Nemůžu psát příspěvky ve 04.30 ráno. :)) -
:)))
Tak dík. :) Už jsem čekala, že na mě budeš zase křičet. :) Asi ano, mužeme pouze říkat, že se nám někdo líbí nebo nelíbí a nemáme právo nikoho hodnotit. Takže, sorry Aneto. -
Máš pravdu neřekla promiň.Ale Anetu mám stejně radši než Martinu.Musíš ale uznat že není o třídu níž.Já bych řekl že jsou na tom pomalu stejně.Akorát že Aneta má hlas o trochu hlubší.