Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • langoš

Zdar lidi já si myslim že Aneta je blbá a trapná.Zpívá jako pavián a pomlouvá mé favoritky Verču a Šárku!Je to TLUSTOSTEHNO ,BAStˇOCH A HRAJE SI NA DRSNOU COŽ NENI PRAVDA ALE KEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Aneta je kvalita!!! :-))))))))))
  • verunka

Závidím! Já budu pracovat. Aneta bude skvělá!!! :-))))))))))
  • anetka

Lidičky v pátek jedu na Anetu na Výravu a už se nemůžu dočkat,tak kdo ji zbožňuje jako já,tak se tam uvidíme!!je super
  • Aneta má výborný fotky!!! :-))))))))))
  • pro ivču

Voda živá je vynikající. Líbí se velkému množství lidí. Měj se moc hezky! :-)))
  • Moc přeju Anetě úspěch na Okoři. Paráda! :-)))
  • Slyšela jsem že už Aneta nebude zpývat prý má nějakou nemoc!!!!!a půjde na operaci nevíte někdo co je na tom pravdy?
  • ahoj

Anetka si supe mas super hudbu a si fakt ta najvacsia superstar tak ti drzim palce a ukaz im to ahoj si naj
  • čauky moc se mi líbí tvoje voda živá jsi fakt dobrá že to dokážeš ahoj ivča
  • Aneta si umí v televizi prosadit živé zpívání. A ono to taky jde udělat!
  • podpora

Aneto,moc Ti fandím, a líbí se mi Tvůj postoj k televizím. Doufám, že nepodlehneš penězům, a že nebudeš dělat šaška v různých televizních "zábavných" pořadech. Hodně štěstí.
  • Aneta má velké kouzlo osobnosti. V tom Gábu převyšuje. A nejenom Gábu. Všechno není zase jenom o zpěvu. :-)))
  • Jasný!!! :-))))))))))
  • aneta

ANETKA je nejlepší a vždicky bude.Tohle si všichni zapamatujte JASNÝ
  • pro A.L.

Petr Bende bude velký borec. Ten překvapí. Aneta je ale hezčí. :-)))
  • pro A.L.

Zatím Gába na Anetu nemá. To je fakt. Gába ale výborně zpívat umí. Aneta si umí víc získat lidi.
  • Kdyby byla Šárka taková superstar tak by to vyhrála skončila druhá díky svímu ksichtu a možná i drzostí na porotu,ale určitě ne zpěvem jako Aneta!!!!!!!!!
  • nechápu jak někdo může anetě fandit proto že je skromná.já anetu ani trchu nemusima le nějaký stupidní pitomosti tady vo ní psát nebudu...já mám například ráda šárku proto že je hezká,milá,umí zpívat a je to tková superstra......čao!!!!
  • Řekla bych že má Gába podobný hlas jako Aneta,ale Aneta je lepší!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit