Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskuse

Aneta je fajn!!! :-))))))))))
  • Aneta je skvělá!!! :-))))))))))
  • pokračování diskuze

Nechci být zase velkým pesimistou. Aneta má výhodu,že si ji hodně lidí oblíbilo. To jí taky dodá sílu. Muži mají o Anetu zájem. Ona umí nejen skvěle zpívat. Aneta je hodně zajímavá, hodně inteligentní a hezká. Přeju Anetě, aby byla v pohodě!!
  • diskuze

Nějaký zvláštní idealista už opravdu nejsem. Říkám si, že někteří tam mohli jít právě z důvodu vypískání Anety. Fakt je, že velmi úspěšná Aneta je některými lidmi hodně nenáviděna. To už tak u nás bývá. Doufám, že už se u nás situace bude postupně zkulturňovat. Anetě přeju hodně štěstí!!!
  • diskuze

Jestli Anatu někdo vypiskal, tak proč vlastně na ni šel? Aneta je dobrá a velice skromná a proto ji fandím.
  • Na závěr svého turné měla Aneta koncert v Lucerně. Ten byl výborný.
  • Příbram-Ponton Rock

Příbramské publikum vypískalo Langerovou z jeviště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A.Langero vá se naštvala a odmítla dál spívat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • U nás jsou taky rádia, která Anetu nehrají. A na nějaká upozornění nedají. Asi má u nich nějakou nálepku SuperStar, kterou jí nemůžou odpustit. Právě Aneta si ale na SuperStar nijak nadměrně nepotrpěla. Hlavně je důležitý, že je aktuálně naší nejlepší zpěvačkou. A lidi mají Anetu v oblibě!
  • Ahoj Aneto,jsem Tvoje velká fanynka,prostě pro mě jsi ta nejlepší zpěvačka této doby.Hodně jezdím na Slovensko a poslouchám tam jejich rádia.Jsi na předních místech hitparád.Je to super,moc moc Ti fandím a kašli na zamindrákované chudáčky,kteří nedokázali asi v životě nic a proto jim úspěch druhých hodně vadí.Měj se fajn.
  • pro liz

Chápu to. Je to jasná věc. Ty zpěvačky slavné nejsou. Ještě něco k Anetě. Včera jsem se díval na opakování části Noci s Andělem na ČT 2. Aneta byla naprosto špičková. Písnička Voda živá patří mezi naše nejlepší za posledních deset let. A klip je naprosto parádní. V Téčku na Primě je Aneta za Crazy Frog. Tam je to otázka momentální popularity. Samozřejmě, že klip Anety je daleko hodnotnější. Měj se hezky! :-)))
  • omyl

To že je někdo závistivý nemělo být na Karla,ale na tu zpěvačku která pomlouvá Anetu a zveřejnuje tu jména zpěvaček které nikdo nezná a nejsou a ni trochu slavné vy je někdo znáte já tedy ne!!
  • seznam

ahoj aneto je jsem barča
  • Pro Karla

řekla bych, že souhlasím s každým tvým slovem! Protože Anet taková je! vše co řekla, tak dodržela! Nepodlehla tlaku médií a dál si jde za svým, ať se to někomu líbí nebo ne! Řící se vlastní hlavou, intuicí a já jí za to /a nejen za to/ strašně moc fandím!!!
  • Pro Terez

U zpěvačky je důležitý, aby skvěle zpívala. Taky je strašně důležitý, aby byla svá a osobitá. A to Aneta splňuje. Aneta není jenom inteligentní. Aneta je velmi inteligentní. To každá zpěvačka zrovna není.Já třeba oceňuju její výběr reklamy. A mohla si doslova hrabat melouny. Aneta dokáže uplatnit svůj názor. Získá tím taky sympatie lidí. Aneta je skutečný originál. Řadě zpěvaček nějaká větší originalita chybí. Mírně řečeno. Vůbec se nedivím, že je Aneta v současné době u nás nejlepší zpěvačkou. :-)))
  • Aneta je nejlepší!:-))

Anetka je nejlepší zpěvačka!A ať si každý říká co chce!Superstar vyhrála zaslouženě :-))
  • Pro Karla

No...když si to zaslouží ... :-) Anet je skvělá, svá, osobitá a úžasně zpívá!! She is the best :-)
  • Takový dlouhodobý úspěch CD jiná zpěvačka u nás nemá. :-)))
  • Aneta je skvělá zpěvačka! Aneta je taky fajn holka. Je to hezká kočička!!! :-)))
  • aneta je shit...
  • Živé vystoupení Anety s kapelou pochválí i náročný kritik. Nedivím se tomu! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit