-
star
Anetko,jsi nejlepší........Zdraví Teplice -
Nevím, proč to všichni tak žerete, vždyť je to jen obyčejná holka !
-
jsi fakt super star
-
jsi super(star)!!!
Aneto seš fakt dobra a věřím že zůstaneš taková jaká seš a budeš mít pořád hodně fanoušků.fandila jsem ti.ahoj:-)P.S.jsi nejlepší!!! -
Díky!
Anetko - díky!!! Voda živá - mě postavila nazpět ze dna! Moc děkuji. -
Jo, Aneta je super ...
-
aneta je nejlepši
-
aneta je nejlepší!!!!!!!
Anetko,jsi opravdová superstar-máš skvělej hlas a dobrej styl hudby-jenom bys mohla častěji vystupovat.a nic si nedělej z toho co ti někteří říkají a píšou-docela obyčejně ti závidí a kašli na ně-ty zpíváš nejlíp a nejsi namyšlená jako Sámer nebo Šárka.od začátku jsem ti fandila.ahoj a hodně úspěchů:-) -
No a co lidi se nesmí diskriminovat! Je to úplně jedno jestli to je slovák nebo arab hlavně že se dorozumí česky a umí zpívat nejlíp z desítky což ti 3 zmínění jistě uměli! Tady se opět potvrzuj jací jsou někteří češi rasisti! Všude po světě se lidi různých ras a vyznání snášejí a akceptují tak proč by nemohli češi! A navíc je to mnohem zajímavější!
-
Nechápu...
Českej márod je neuvěřitelnej.Opravdu je nutný používat vulgární slova k tomu,abych sdělil světu,že se mi někdo nelíbí?Aneta vyhrála právem.Jediná neblbne v reklamách a když někde otevře pusu,tak ví co říká.A vůbec,první superstar byla dost dobrá.Za starou belu to stojí až teď.Všiml si vůbec někdo,že Česko hledá superstar,ale vybrali jsme araba,afričanku a slováka?Nad tím se zamyslete.... -
Souhlas že Aneta nemá zrovna nějlepší texty a ten klip je dost děsnej celý je to nuda, ale o Šárce se snad ani nedá říkat že je to zpěvačka ta se hodí tak akorát do těch hloupých a trapných estrád na NOVĚ! Myslím že superstár měla vhrát jedině Balogová ta jediná umí opravdu zpívat a má šmrnc a myslím že by měla šanci a sv. sup.!
-
Aneta
Aneta is preatty girl. -
Souhlasím.. podle mého názoru má Šárka o hodně příjemnější hlas než Aneta. Já osobně Anetku nemám v lásce a co se týče jejího CD, znovu souhlasím se "Zdrcenou fanynkou." Její CD je hrozný nevím kdo vymýšlel text, ale musel se dosti zfetovat či opít jinak to nechápu... No jo klidně to zkuste hodit na to, že to má hlubší smysl.. (leda tak zarytýho Feťáka). A podle mne její hlas se nádherně hodí do hospody... stejně hrubý.. a ona by tam vynikla..:) A její vzhled: postava - nic moc, vlasy - bléé, ksicht - u ní leda tak rypák.. a oči?? jedno větší než to druhý... hrůza.. nechápu jak...
-
anetko jsi jednicka
-
Prosim vas nepiste sem ty sracky, je to fakt uplne mimo :o Radsi si dete hrat s Barbinama, - Barbie uz je cela zhava po Kenovi....
-
Má super cédéčko a její image je její věc!Nekritizuji ji!
-
Aneta je super zpěvačka a má skvělé CD.
-
NA KONCI SUPERSTAR,KDY SE MELO ROZHODOVAT MEZI ŠV A TEBOU BYLO JASNY KDO VYHRAJE BYLA JSEM HROZNE RADA ZE JSI VYHRALA,AZ DO TE DOBY CO SE MI DOSTALY DO RUKOU 2 PLAKATY A 2 DESKY TEDY ŠV NO A TVOJE KDYZ JSEM SE NA OBA PODIVALA ZHNUSILA JSEM SE NAD TVYM A ROZJASNILA NAD SARCINYM NO A TO SAME TO BYLO U CEDECKA NO A KDYZ SES JESTE TED OSTRIHALA (PROSTE HRUZA!!!!!!!!!!!!!!) -
Já teda nevím jaká je Aneta a ani Šárina! Ale jedno vím a to že Aneta zpívá stokrát líp než Šárina a že Šárina má v očích napsaný že to je mrcha!
-
Hmmmm...
Jo jsi CELKEM dobrá Ančo ale znám i lepší!!! :op