Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .........

ahoj anetu mam rád je zaujímavá a jej klip na voda živá je super i ked mohol byt lepší ale to by mohi byť všetky... si doobrá...mne sa zdá že si lepšia ako tá slovenská superstár.a ty sima vli zaujala tým ajk rozprávas a tak...mozem povedat ze sa pridávas ku mojim oblubeným spevákom. uvidíme či sa to nepokazí ... výhra je.. bud nápaditá a trocu extravagatná...
  • To je celosvětoví hodnocení?

Jestli jo, tak jsi fakt goooooooooooooooood a jestli ne tak jsi taky gggggooooooddddd kdyby jsi mohla tak odepis papa
  • Anetko..........

Anetko neboj se anarchistů sice vyhrožují ale neublíží ti ještě jsme tady my tvoji fanoušci a my to nedopustíme!!!!!!takže se neboj a drž se pápápápápápápápápápápápápápápápá I Think Im Paranoid *3*
  • Je geniální zpěvačka

Je geniální zpěvačka,má jedinečnej hlas dar od boha.Má voskovou podobu v síni slavných lidí. Dějiny ji po právu oslaví .Utíká před médii to je správné,utíká i před fandy a to není správné *7*
  • anetko napiš mi prosím na jl@seznam.cz

Neuvěřitelný raketový vzestup a hlavně úspěchy langerové. Ona se od všech odlišuje ,podstatou své osobnosti. Odlišovala se v superstár takovou tou správnou měrou a nepotřebovala to předvádět. Na vlastní oči jsem viděl v Říčanech,v Ostravě ale i v Kadani na rockfestu Vysmáté léto, že mnoho lidí přišli pouze na koncert AL a hned po něm odešli. Ostatní účinkující je nezajímali. , To je pro mne NAPROSTO JINDE NEVÍDANÝ SOCIOLOGICKÝ POZNATEK a klíč k tomu co ti tak změnilo život a vyluštění proč tvoje hvězda nehasne *14* *14* *14* *14*
  • pro Anetku Langerovou

Jsi vážně úžasnej človíček,kam se na tebe hrabou nějáké celebrity!!pap
  • Moc Ti přeji vítězství .
  • Dobrý večer, Aneto, je nám opravdu velice líto, že již nejste patronkou Světlušky, za Vaší práci bychom Vám chtěli upřímně poděkovat, velice jste nám pomohla. Přejeme Vám mnoho úspěchů, s úctou Flügelovi.
  • Máš pravdu neřekla promiň.Ale Anetu mám stejně radši než Martinu.Musíš ale uznat že není o třídu níž.Já bych řekl že jsou na tom pomalu stejně.Akorát že Aneta má hlas o trochu hlubší.
  • 587 ?????????

nikdo na ní nemáme je o dost jinde než-li my všichni a je úžasná. to co si dokázala vydělat jsou čisté peníze a zaslouží si je ,jsou v dobrých rukou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit