-
Voda živá
Máte,slečno Aneto, ještě nějaký jiný hit než "Vodu živou?" To se pomalu ale jistě stává neustálým ohraváním dokolečka nepříjemnou odrhovačkou.Vím,že za to nemůžete,ale pokud tuto píseň vbrzké době nenahradí jiný hit pak člověk nabude dojmu,že jste se umělecky vyčerpala. To by bylo trochu brzo,že? *5* *8* -
pro emili
vrána k vráně sedá. šárka vystupuje tak ledana diskotékách a v přiblblejch klubech tam už ji nechtěj ani tam...školu ani nedodělala a máma ji podvraťáckym způsobem nacpala tam kde ji už 2x odmítli...samozřejmě že tlačenka ji pomůže tak jak u nováků...zase se ztrapní....a neotravuj tady tou chcíplotinou -
šibe ti?
Co si to dovoluješ poučovat druhé a neumět ani mateřský jazyk *7* -
Mas peknou holou kundicku a ty kozicky taky nejsou spatny
-
42400
qwxc jelikož ale média a bulvár na ní zatím nic nevyčmuchali a nevytáhly, dělá to Aneta VIP sakra dobře, je po čertech dobrá... Aneta teď maturuje tak ji dávám přestávku a nehodnotím. -
vazba
mno já neim vazbo kolik ti je ale mě je 16 a sem na to pyšná že sem v pubertě!je to ten nejlepší věk...a když mě tak řikáš tak mě tim snad jenom chcálíš!tudíž seš asi blbá!anetu většinou poslouchaj takový ty 40-50 letý lidi který chtěj mít klid a ne lidi v mym věku!!!!to ste se snad všichni jako fakt zbláznili?z posraný superstar?kdyt to byla televizní hra,komerční účel na těch lidech vydělat!všichni...i aneta tam šli s jedinym účelem:bejt slavný a obletovaný...langerová zjistila že to nestlíhá a tak si začala hrát že vlastně takovýhle poředy nesnáší.....nebaví ji to....a tak nemá v schwbysnisu nic dělat....myslí si že když bude všude řikat že estrády sou fuj že všechno zachrání...ale neuvědomuje si že z estrády vona vyšla!jenom kuli posraný nově kterou ted pomlouvá je z ní ,,hvězda''...a to je jeden z mnoha důvodů proč si myslim že to všechno hraje a že je stejná jako všichni ostatní!byla bych ráda kdyby i některý funs uznali že mám aspon v něčem pravdu....a taky nevim proč bych měla psát za někoho jinýho nebo jak si to myslela....vazbo! -
paranoidko
je to moje neteř, víc se uč ,máš tam zase chyby a nejsou to jen překlepy -
Pro Emili
Aneta chodí na kvalitní školu. Obchodku nepodceňuj. Lidi Anetě klidně odpustí, že nechodí na konzervatoř. To je poznatek z praxe. Tvůj příspěvek je dost hloupý. -
pro anetu
Aneta je skvela!kdo na ni nadava je kreten! -
Anetky
Uklidni se. Ty ideologu jeden. Tady je to diskuse na nic. Neni dobrý bejt nervní. Nazdar.