Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Anetku

Anetko,jsi stejnak stará jako já...to je super!A velká náhoda... *3*
    • Re: Pro Anetku

Ty se máš *1*
  • anetka

Jestli je tady nekdo kus prirozeni,tak jsi to ty..je videt,ze Anet vubec neznas.Ona nestoji o prihlouple porady na Nove..stacilo ji hodne malo k tomu,aby si ziskala sve publikum..a ver,ze si ho ziskala...a ja osobne radeji obetuji pul dne a jedu se na ni podivat do Budejovic na zivo,nez abych drepela pred bednou a koukala jak jenom otvira pusu jako vsichni oststni...to me FAAAKT nebe.Jen tak dal Anet..my zustaneme.Ufi
  • mileys

Happy Birthaday

*3*
  • Aneta

Aneto jses skvela poprve je na svete poradna zpevacka jses proste nejlepsi osobnost. Pro me jses velmi dobre a doufam ze ti to dlouho vydrzi protoze neni rano co nevstavam stebou pravidelne co vstanu okamzite si te pooustim a cele cedecko. Anetko hlavne bez svoji cestou tak jak jdes. A fandim ti at ti. Anetko jses SUPER:
  • Její klipy

http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/aneta-langerova-videoklipy/
  • pozdrav

Ahojky Aneto pekne spivas!!!!!!!!!ja jsem Michala Zavrelová.ja tebou uplne žiju to mi říká mamka kdyz jedim u televize koukam se na tvoje dvd a pritom spivam tvoje pisnicky.ja ti zase nekdy napisu mam te moc rada!!!!!!!!!!!!!ahojky tva Michala Zavrelova
  • hvězda

tvůj hlas a zpěv je ve tvých letech super, fandil jsem ti už v superstar kde jsi předvedla co umíš.
  • hlasujte pro anetu

to /A/ je asi kod radiožurnálu.zpětná SMS mi taky nepřišla bude to OK
  • jojo

ahoj anetko fakt krásně soívaš
  • pro didku

Taky bych uměl nějakou osobnost poplivat! To je vlastně lehký!!! :-))))))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit