-
Pro Anetku
Anetko,jsi stejnak stará jako já...to je super!A velká náhoda... *3* -
-
Re: Pro Anetku
Ty se máš *1*
-
-
anetka
Jestli je tady nekdo kus prirozeni,tak jsi to ty..je videt,ze Anet vubec neznas.Ona nestoji o prihlouple porady na Nove..stacilo ji hodne malo k tomu,aby si ziskala sve publikum..a ver,ze si ho ziskala...a ja osobne radeji obetuji pul dne a jedu se na ni podivat do Budejovic na zivo,nez abych drepela pred bednou a koukala jak jenom otvira pusu jako vsichni oststni...to me FAAAKT nebe.Jen tak dal Anet..my zustaneme.Ufi -
Happy Birthaday
*3* -
Aneta
Aneto jses skvela poprve je na svete poradna zpevacka jses proste nejlepsi osobnost. Pro me jses velmi dobre a doufam ze ti to dlouho vydrzi protoze neni rano co nevstavam stebou pravidelne co vstanu okamzite si te pooustim a cele cedecko. Anetko hlavne bez svoji cestou tak jak jdes. A fandim ti at ti. Anetko jses SUPER: -
Její klipy
http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/aneta-langerova-videoklipy/ -
pozdrav
Ahojky Aneto pekne spivas!!!!!!!!!ja jsem Michala Zavrelová.ja tebou uplne žiju to mi říká mamka kdyz jedim u televize koukam se na tvoje dvd a pritom spivam tvoje pisnicky.ja ti zase nekdy napisu mam te moc rada!!!!!!!!!!!!!ahojky tva Michala Zavrelova -
hvězda
tvůj hlas a zpěv je ve tvých letech super, fandil jsem ti už v superstar kde jsi předvedla co umíš. -
hlasujte pro anetu
to /A/ je asi kod radiožurnálu.zpětná SMS mi taky nepřišla bude to OK -
jojo
ahoj anetko fakt krásně soívaš -
pro didku
Taky bych uměl nějakou osobnost poplivat! To je vlastně lehký!!! :-))))))))))