-
Anetka je ta nejlepší česká zpěvačka,kterou znám! fakt je boží a její písničky sou mooc super! hlavně je děsně sympatická, je to moc milej človíček a nejni namyšlená a podobně..jako ostatní celebrity! fakt ji mám mooc ráda =)
-
Anetko,
Anetko moje,mám tě moc ráda a i když byl teď další ročník SuperStar,pro nás fanoušky budeš vždycky stejně nejlepší.Samo,že sem ti posílala hlasy.Ty si samozřejmě musela vyhrát,protože si nejlepší a nikdo se ti nevyrovná.Přeju ti hodně štěstíčka a úspěchů.Anetko,všichni o tobě říkají,že se z tebe stala namyšlená koza.já tomu nevěřím,nechci tomu věřit,to přece není možný.My dvě máme podobný život a nevěřím tomu,že bys dokázala být namyšlená.Nevěřím tomu a všichni co to říkaj,tak ti ať jdou někam.Jseš skvělá,mám tě ráda a prosím nezpychni!!! Pa,Tvoje Míša. -
aneta je prostě nejlepší spěvačka na světě *1* *1* a taky moc hezka *14* *14*
-
ahojda lidi o5 jsem z5 zavítám k vám tak zase příjdu pápápáp anet a ostatní pá *3* *3*
-
Anetko, jsi skvělá, zůstaň taková, jaká jsi,jsi báječná. Letos to bude už 9 let, co jsi zvítězila v Superstar, vítězství sis zasloužila,protože tam nebyl nikdo lepší než ty, kromě tebe jsem měla nejradši ještě Šárku Vaňkovou, Sámera Issu, Petru Páchovou, Tomáše Savku a Juliana Záhorovského, strašně ráda a často na vás vzpomínám, je to až nostalgický, že už je to tak dlouhá doba. Napadlo mě, že by Nova mohla natočit nějaký pořad s vámi všemi finalisty po tak dlouhé době, ta první řada Superstar byla nejlepší, byli jste první a určitě víc lidí by zajímalo, co nyní děláte. Třeba o takové Pétě Páchové nevím nic.:-( Když dávali první řadu Superstar, tak jsem chodila poslední ročník do školy a pamatuju si, jak jsme se o tom ve třídě hodně bavili, nejvíc asi o Aničce Dajdou. *4* No jo, jak říkám, nostalgie. Tak se měj a hodně úspěchů Anet, chtěla bych tě znát osobně.
-
Zpíva hezky,ale poslouchat se to nedá!!
-
-
nejlepši
Aneta je uplně nejlepši pěvacka na cele republice nebo na celé zeměkouli.cus bus
autobus *1* *1* *14* *4* *3* *4* *15* *3* *5* -
-
Re: nejlepši
tak to máš teda doooost ubohou představu o světových zpěvačkách. ta tvoje "anetka" jim nesahá ani ke kotníkum :-D *15*
-
-
Pf 2006
Za prachy si dnes můžete koupit ---soudce,vraha,odpustky ,moc i slávu.,téměř všechno a téměř všechny mimo "sociologického fenoména Anety langerové"( bože chraň před mamonem zla duši Anety Langerové).Bože neopouštěj tuto křehkou dívku a její rodinu ani v novém roce 2006 -
fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
...jédnóu úž tě málém mě lá á úž zásé bý tě chtělá pótrháná křídla motýlííí...
theda aneto, dělej se sebou už konečně něco!!! jak ses mě líbila v superstár, tak teď si šlapeš na jazyk, nebo ti dávaj blbej mikrofón to já nevim, ale tak když už jsi to vyhrála, tak taky natoč něco novýho ať taky ...moje voda živáááááá ve mě na vždy zůůůstááávááá... slyšíme něco jinýho vod tebe. je to hrozný. už je to až moooooooooooooooooooooc ohraný *9* *13* *1* -
-
Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bobe, není problém u ní,ona nový věci má, je problém pouzte u tebe, že si je neumíš sehnat... *1* *5* -
-
Re: Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Máš pravdu! A ešte je to problém radií, že stále hrajú to isté
-
-
-
boží mocnosti
Anetku Ve 14 letech navždy opustila maminka , kterou nesmírně milovala. bůh tomu chtěl ,aby její čistý život a podobenství , pokračovalo dál v Anetě. Otec ačkoliv je to neobyčejně skvělý člověk tak jako všichni langerovci, měl v té době své životní problémy . S boží pomocí ,anety osobnost a talent z této tragédie posílila ke cti své maminky . Statečnost a pokora této mladičké dívky z Říčan je naprosto jedinečná .