Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneta

Aneta je nejlepší!!!!!Žádná superstar se jí nevyrovná!!!!!!!!!!
  • Pro Anetku !!!!

Ahoj Anetko ! Jsi opravdu senzační a senzačně zpíváš a máš překrásné CD . Tvoje fanynka Martinka Riemlová
  • Opravdová superstr

Milá Anetko chci ti říct že jsi užasná zpěvačka která je jedinou opravdovou českou superstar a moc na tebe těšim na nákym tom festáku zatím ZDAREC *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • anetinko

moooooc tě milujůůůů *3* *3* *3* *3* mocccccccccccccc tě anetíčku prosím napiš mi *14* *14* *14* *14* monschery@mail.cz *4* *4* *3* *3*
  • Podpis

Ahojky,kdo by měl zájem o podpis Anet Langerový tak Vám ho prodám,mám jen jeden tak kdo se ozve 1. tomu ho nprodám...Cena 20-50Kč,nebo dohodou...Tak se mějte hezky a pište na Mail,díky ROMÍÍÍK:o) *4*
  • Dobrá zpěvačka

*3* *4* AnEta JE dOCela DoBRá ZpěVAčKA. *3*
    • prisera

Re: Dobrá zpěvačka

panebože.. EMO... kill'em all!!!! *16*
      • Re: Re: Dobrá zpěvačka

emoušku-teploušku, hodně lidí dělá Emo jen, protože je to moderní, ale neví co to takový styl obnáší a jak by se podle toho měl chovat, když už tím je nebo chce být, je to styl, který nemá význam, lidi si jen na něco hrají a to vše dělájí(i nedělají, jak kteří)proto, aby byli něčím zajímavý, ale uřvané lidi nemám ráda *10* *10* *10*
  • vriskot.xxx

22

Anet Vše neeeej k narozeninám a hlavně hodně nápadů přeje Bystřa. *3*
  • nechápu

Nechápu co vás nutí stále někoho napadat beztak jim jen závidíte
  • Lucie Bílá je cigánka

Co šílíš ty vogo ,cigánka je Lucie Bílá (roz.pod pravým cigánským jménem, Hana Zaňáková, nyní Hana Penková) S Anetou jsi vedle .Vždyť tydle šprochy vyrábí Anety málo vtipná konkurence. Mimochodem cigánka Bílá se tak vehementně cpala do ODS politiky že zapoměla zpívat nové písničky a za celou předlouhou kariéru, vydala pouhé 3 CD. Srovnejte si to s Anetou vy co řikáte že aneta vydala pouze jedno CD
  • Aneta je fajn

Ano Aneta pro mě je rozhodně superstar. i když ze začátku jsem držela hodně palce šárce ale nakonec jsem chtěla aby Aneta byla ta první. A proč protože ačkoli neumí dobře kroutit zadkem ,tak umí nádherně zpívat a zůstala sama sebou a nehrála si na něco jinýho než je. Je prostě moc fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit