-
anetko
Aneto ty jsi nejlepsi zpevacka,kdyz jsi byla v ostrava musela jsem hned na tvuj koncert *3* *14* -
fň
Anetko, jsi supr *14* -
Gratulace
Gratuluju ti za to jak jsi vyhrála tu cenu TýTý akorát je škoda že jsi nebyla přítomná *14* *1* *15* *14* -
Pro Emili
A jako podle čeho soudíš, že je Aneta otrávená a můžu se tě zeptat, kam ses dostala ty, když je podle tebe obchodka blbá a na jakou školu se dostala Šárka? -
jste asi prdlí ne?
Anetka je boží pane bože!!!!každej má na ni svůj názor.........tak je nechte se vykvákat...třeba už potom přestanete když nebudete jenom číst ty bulváry ale jenom pravdu!!!!!to je tak těžký pochopit?že sloto BULVÁR není pravda!!!!!!!!!!!!!tak ahoj *16* -
pro didku
Už je to ale opravdu trapný. Nějak ti chybí argumenty! -
ATEKA
AHOJ ANET JSI FAKT SUPERR NEVIM CO BYSME SI BEZ TEBE A TVÍCH PÍSNIČEK POČALY!!! JSEM RÁDA ŽE NEJSI NAMYŠLENÁ JAKO SKORO OSTATNÍ FIFLENY TĚM JDE JEN O PENÍZE A JA SI MYSLÍM ŽE TOBE NE. HODNĚ ALE HODNĚ JSI DOBRÁ MAM TEĚ MOC RÁDA KDYBYS PŘIŠLA KNÁM TAK TAM UVIDÍŠ CELEJ POKOJ TEBE ALE FAKT MAM I TVOJE FOTA V MOBILU JEN TVOJE FOTA TAK PAPA A UŽÍVEJSI TA K JAK SI UŽÍVALA DO TEŤ PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *4* -
aneta jediná opravdová super hvězda
Rád bych znal odpověď na otázku, co je v jejím hlase a celkovém projevu tak neuvěřitelného a poutavého. Ne, není to hlasové mistrovství Martiny Balogové, kterým si ale Martina vlastně tak trochu škodí, neboť ji natolik zaměstnává a zavazuje, že už jiným prvkům v hudbě nepřenechává místo. U Anety zde funguje ale něco docela jiného - zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. A v neposlední řadě také fakt, že Anetě to vše jsem schopen uvěřit. Vyhrála z mnoha možných důvodů. Ten, který tu vidím já jako nejdůležitější, je právě ona opravdovost. -
ahoj anetko jdu na tvuj koncert do buchlovic u uherskeho hradiste a uz se moc moc tesim na to az te uvidim
-
Anetka Langerová
Anetka je ta nejnejnejnejnejnejnejelepší a nejskvělejší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!